İyi gunler arkadaşlar yaklaşık 12 saat once anındahostingden ssd sunucu almış bulunmaktayım. Aldıktan 2 saat sonra dns adresleriyle ilgili bir ticket attım. Ticket gonderdikten 1 saat sonra anındahosting sitesine girememeye başladım. Siteye birşey olduğunu zannettim. Sonra telefonumdan siteye girmeyi denedim (3g ile) ve site acıldı. Bilgisayarımda bir sorun olduğunu duşunerek virus taraması yaptım avast ve iobit ile. Sonuc 0. Bir tane bile virus yok. sonra proxygizlen.net ile siteye giriş yapmayı denedim ve yapabildim. Telefonla wifiden siteye girmeye calıştığımda yine olmadı. Wifi'de sorun olmadığına eminim cunku google forumiyinet vb forumlar acılıyordu fakat sadece anındahosting sitesi acılmıyordu. Bu insanlar paranızı aldıktan sonra size ip-ban gibi birşey attıklarını duşunuyorum. Telefonlarını aradığımda cevap alamadım. İnterneti araştırdığımda bircok uyenin bu hosting firmasından şikayetci olduğunu duydum. Ayrıca cpanel scriptleri lisanslı değildir. Bu cok buyuk bir suc. Para iadesi istediğimi soylediğimde de mesaj alamadım. Son care bir avukat arkadaşıma başvurdum. Kendisiyle siteyi site belgelerini araştıracağız. Cuma gunu suc duyurusuna bulunmaya gideceğim. İsteyen ve bu durumdan mağdur olan arkadaşlar icin de bilgileri yazıyorum (istanbul):

İstanbul SiberSuclar: http://sibersuclar.iem.gov.tr/
İsteyen arkadaşlarımız bana om ile ulaşıp şahitlik edebilirler. AnındaHosting ekibine sunduğum iade mesajı 3 gun icinde cevap almazsa siz değerli arkadaşları yanıma bekliyorum.

İstanbul Şube Mudurluğu Adresi: Vatan Caddesi İstanbul Emniyet Mudurluğu B Blok zemin kat

Dediğim gibi mesajıma cevap gelmez ise cuma gunu suc duyurusunda bulunacağım. Tum mağdurlardan desteklerini esirgememelerini rica ediyorum.

İyi Forumlar.