Merhaba;

Normal sunuculara gore %150 daha hızlı, kesintisiz, guvenilir SSD Sunucularımızı test etme ve hizmet kalitemizle tanışmanız adına guzel bir kampanyalar oluşturduk.

Bu yılın son KAMPANYASI!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kampanya 1 = Kucuk Hosting : 5 TL/yıl kdv dahil
500 MB SSD ALAN 1 GB TRAFİK 1 MySQL DATABASE Sınırsız E-POSTA 0 Ek Domain İzni (Addon Domain) Turkiye Lokasyon Linux Hosting /cPanel Anlık %30 CPU izni Ticket ile destek SATIN AL - 5 TL/YIL
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kampanya 2 = Limitsiz Hosting : 10 TL/yıl kdv dahil ( 15 TL lik paket GM4H6VAZH indirim koduyla 10 TL'ye inecektir.)
Sınırsız SSD ALAN ( limitlendirilmemiş ) Sınırsız TRAFİK Sınırsız DATABASE Sınırsız E-POSTA 0 Ek Domain İzni (Addon Domain) Turkiye Lokasyon Linux Hosting /cPanel Anlık %30 CPU izni Ticket ile destek SATIN AL - 10 TL/YIL İndirim Kodu: DRTQR6YY68

Kampanya 3 = Limitsiz Ekstra Hosting : 35 TL/yıl kdv dahil (50 TL'lik paket GM4H6VAZH indirim kodyla 35 TL'ye inecektir.)
Sınırsız SSD ALAN ( limitlendirilmemiş ) Sınırsız TRAFİK Sınırsız DATABASE Sınırsız E-POSTA
[*]Sınırsız Ek Domain İzni(Addon Domain) Turkiye Lokasyon Linux Hosting /cPanel Anlık %30 CPU izni Ticket ile destek SATIN AL - 35 TL/YIL İndirim Kodu: GM4H6VAZH

Odeme Yontemleri;Banka Havalesi - Paypal

Sipariş Oncesi Bilinmesi Gerekenler;
*T.C yasalarına aykırı iceriklerin yayınlanması yasaktır.(hek,XYZ,Spam vb)
*Facebook- Twitter beğeni sistemleri icin kullanılamaz.
*Sistemde adres bilgisi yanlış ve tutarsız olduğu tespit edilen kullanıcılara bilgilerinin doğrulanması adına uyarı verilir,duzenlenmediği takdirde hizmet sonlandırılır.
*Hizmet alan tum muşterilerimiz Hizmet Sozleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.

DNS Bilgilerimiz:

ns1.herseylimitsiz.com
ns2.herseylimitsiz.com

Faaliyet Belgesi: 2589

İletişim Bilgilerimiz

Web: Limitsiz Hosting – herseylimitsiz.com
E-Mail: [email protected]
Hakkımızda: Biz Kimiz

Muşteri Yorumları ve Site Referansları
Ad Soyad: Soykan Sevgi
Web Sitem: www.sandik.org

Teknolojinin her gecen gun geliştiği ve buna bağlantılı olarak hosting altyapısınında giderek ucuzlaması gereken bu donemde gereksiz limitlerle karşılaşmamak ve bununla beraber gercekten ucuzluğu ile goze carpan herşey limitsiz firmasına teşekkur ederiz. Ozgurluk istiyorsanız limit sizsiniz...
Ad Soyad: salih erol simaiş
Web Sitem: www.forumnetix.com

Memnunum bir şikayetim yok...Hız ve stabilite olarak cok iyi ilerde de calışmayı duşunuyorum

Ad Soyad: Okan karagoz
Web Sitem: www.fikiblog.com

Gercekten kaliteli alt yapıları var. Hizmet konusunda her zaman yardımcılar. Bilmediğim takıldığım konularda bildirim yaptığımda kısa surede donuş oluyor. Şuana kadar hizmette 1 saniye bile kesinti olmadı gercekten işlerinde iyiler herkeze tavsiye ederim.

Ad Soyad: Ozan İNCE
Web Sitem: www.ozanince.net

Gayet hızlı hostinglerle pisaya ve performansa gore gayet uygun limitsiz hosting satın aldım. Destek konusundada gayet ilgili arkadaşlar ki yaklaşık 2-3 aydır kullandığım halde desteğe bile ihtiyacım olmadı. Serverda hic kesinti yaşamadım bu zamana kadar guzel hızlı ve kaliteli bir hizmet. Başarılarınızın devamı dileğiyle..
Ad Soyad: Umut Arslan
Web Sitem: www.eksizolukankara.com ; http://www.ankaracatitamir.com/

Ad Soyad: darkdegal (WS)
Web Sitem: www.maximumoyuncu.com

Ben 15TLlik olandan aldim cidden memnunum alastyreden cok daha hızlı
Ad Soyad: Fabe (WS)
Ben 1 aydır kullanıyorum bu hostingi oldukca ilgililer ve kesinti olmuyor

Referans Websiteler:
www.relaxtr.com www.sebeke.org www.kuum.net ve dahası
Genişletmek icin tıkla ...