Selam forum. 2 gun once iş başvurusu icin CV'ye ihtiyacım vardı cvmaker sitesini buldum ve CV icin bilgilerimi girdim. Tamamladıktan sonra benden 17 TL'lik bir ucret talep etti. Bende odeme yapmadan cıktım siteden. Birkac saat sonra mail geldi "sayın ***** CV nizi tamamlamak icin linke tıklayın" icerikli. Linke tıklayınca CV oluşturma sayfasını actı ve bilgilerim giriliydi. Tabii şaşırdım satın almadığım halde bilgilerimi kaydetmişler. Canlı desteğe bağlanıp durumu acıkladım "neden satın almadığım halde bilgilerimi kayıt ettiniz" diye sordum. Bana verilerinizi derhal silebiliriz şeklinde bir cevap verdiler ve CV'ye yazdığım mail adresimi istediler. Verdikten sonra bilgileriniz silinmiştir dediler. Ardından tekrar maille gelen linke tıkladım bu sefer bilgilerim yazmıyordu yani sorun cozuldu sanırım.

Ama hala icimde bir kuşku var neden siteye kayıt olmadan, odeme yapmadan bilgilerimi kayıt ettiler merak ediyorum. Bu bilgilerle herhangi bir şey yapabilirler mi?

Bu arada siteyi biraz araştırdım hakkında bir suru şikayet var bazı insanlar para verip CV'yi hazırlatmışlar meğerse satın aldıktan sonra sizi uye yapıp her ay para cekiyormuş. Odemeyenleri ise dava ediyormuş.

Ucuz yırtmışım Allah'tan odeme yapmadım cıktım siteden.