yeni hurrem kim olacak
meryem uzerli diziden ayrıldımı
yeni hurrem kim

Meryem Uzerli'nin tukenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmasından sonra şimdi herkes merakla yeni Hurrem Sultan karakterini kimin oynayacağını konuşuyor. Bugunler de Vahide Gordum'un yeni sezon da Hurrem Sultan'ın ilerlemiş yaşını canlandıracağı haberi dolansa da iki suprez isim daha ortaya atıldı. İzleyicinin taleplerine gore yeni Hurrem sultan olarak halk Sibel Can ve Hulya Avşar'ı Hurrem Sultan olarak gormek istiyor. Haberle ilgili detaylara geciyorum.

Unlu oyuncu Meryem Uzerli tukenmişlik sendromuna yakalandığı iddiasıyla rol aldığı 'Muhteşem Yuzyıl' dizisini bırakıp Almanya'ya donmuştu.

Bunun ardından yeni sezonda Hurrem'i kimin canlandıracağı merak konusu oldu. Gectiğimiz gunlerde Hurrem'in orta yaşlı hallerini oyuncu Vahide Gordum'un canlandıracağı iddia edilirken, halk da Uzerli'nin yerine gormek istediği alternatif isimleri, dizinin yapım şirketi TIMS Production'a, e-posta yoluyla iletmeye başladı.

Şirkete gelen e-postalarda Hulya Avşar ve Sibel Can'ın da isimleri geciyor; hatta Can'ın onde olduğu soyleniyor. Avşar bugune kadar cok sayıda film ve dizide rol alırken, Sibel Can da gectiğimiz yıllarda Ortadoğu televizyonlarında da gosterilen ve buyuk ilgi goren 'Berivan' ve 'Saklambac' adlı dizilerde oynamıştı.