yeni hurrem kim olacak
yeni hurrem vanide gordum
yeni hurrem kim

Star tv ekranlarının reyting rekoru kıran sevilen dizisi Muhteşem Yuzyıl7dan bir usre once tukenmişlik sendromu ile ayrılan ve daha sonra aldığı ucreti beğenmediği icin diziyi bıraktığı acıklanan Meryem Uzerli cılgına donecek. Nedeni ise yeni Hurrem olarak gecen hafta sadece sesinden olarak tanıdığımız Vahide Gordum'un dizi başı alacağı ucret Meryem Uzerli'den daha fazla oldu.

Haber ile ilgili detay bilgiler ise şoyle;

Hurrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin tukenmişlik sendromu sebebiyle her şeyi bırakıp Almanya'ya gitmesi ve bir daha geri donmemesi uzerine, yapım ekibi yeni oyuncu arayışına girmişti.

Bugun'den Okan Işık'ın haberine gore kulislerde bir suredir Vahide Gordum'un adı konuşuluyordu. Onceki gun yayınlanan dizinin son bolumunde, Gordum sesiyle de olsa Hurrem'i canlandırarak soylentilere son noktayı koydu.

140 BİN LİRA ALACAK

Uzerli'nin Almanya'ya gidiş sebeplerinden biri olarak istediği ucreti alamadığı iddia ediliyordu. Ayda 50 bin euro (115 bin TL) alan Meryem Uzerli'nin yerine diziye giren Vahide Gordum 25 bin lira zam kaparak aylık 140 bin liraya anlaştı. Gordum yeni sezonda Hurrem'in 10 yıl yaşlanmış halini canlandıracak.