Arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 1 sene once telefon numaramı değiştirdim. Bir şeylere sıfırdan başlamayı da cok severim. Telefonuma/Bilgisayarıma kolaylıkla format atabilir, silinen dosyalar icin genellikle endişelenmem ve onları muhafaza etmek zorunda hissetmem kendimi. Nasıl olsa yeniden edinebilirim kaidesiyle yaklaşırım. Ancak buyuk bir problematikle karşı karşıya kaldığım ve cozumunu hicbir bicimde bulamadığım icin siz değerli fikir ve bilgi sahibi insanlara danışmak durumunda kaldım. Oncelikle bana zaman ayırdığınız icin size ne kadar teşekkur etsem, az.

Gmail hesabımın şifresini net olarak anımsıyorum, hatta giriş sağladığımda, "şifreniz hatalıdır vb." gibi bir uyarıyla karşılaşmıyorum. Ancak Gmail, benim eski telefon numarama bir kod gondermektedir ve kodu girebilirsem hesabıma erişim sağlayabileceğim. Ancak kodu, eski telefon numarama ilettiği ve o telefon numarasına erişimim bulunmadığı icin hesabıma giremiyorum. Telefon numarası bir başkası tarafından kullanılıyor olsa, kendisini arayıp kodun ricasında bile bulunacağım; ancak boyle bir durum da yok ortada. Ceşitli kimlik bilgileriyle ve gerekirse kimlik kartımın bir gorseliyle, bir profil fotoğrafıyla vb. iletip de Gmail hesabıma erişim sağlayabileceğim bir kaynak biliyor musunuz? Ya da biliyorsanız, bu sorun nasıl giderilir, ben hesabıma nasıl erişebilirim?
Yardımlarınıza yurekten ihtiyacım var, var olun.