Merhaba abilerim ve ablalarım. Bu sorunu neredeyse 1 aydır yaşıyorum kucuk bir hata yuzunden Gmail hesaplarımı kaybettim aslında hepsi kardeşimin sucu kardeşim Google hesabı ekleyecekken yanlışlıkla tum Gmail oturumları kapatmış bazılarını geri aldim ama bazıları geri alamadım. Sizce bu sorunu nasıl cozebilirim? Cok araştırdım cok denedim olmadı surekli bu hata veriyor "Google hesabınızda olağan dışı etkinlik tespit edildi. Hesabınızı guvende tutmak icin oturumunuz kapatıldı. Devam etmek icin kimliğinizi doğrulamanız gerekecek." devam et dediğimde ise e postamı ve şifremi doğru giriyorum ama ne yazık ki bu hatayı veriyor "
Bu hesabın gercekten size ait olduğundan emin olmamız icin yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgileri, hesabınızın guvenliğini sağlamak icin ister.
Mumkunse daha once oturum actığınız bir cihazı kullanarak tekrar deneyin.
"
Kurtarma e-posta ve telefon doğrulama bağlı değil şu an e-posta hicbir cihazda bağlı değil telefona format ve bilgisayara format attım yine aynı ustelik modeme reset attım yine aynı bu sorun neden boyle hicbir şekil anlamadım tekrardan soruyorum neredeyse butun yontemleri denedim bir turlu acılmadı tavsiyeniz nedir? Sorunu nasıl cozebilirim? Bilgisayardan ve telefondan da aynı hata alıyorum.