vahide gordum yeni hurrem
muhteşem yuzyıl
yeni hurrem vahide gordum

Sevgili melekler, Muhteşem Yuzyıl'ın sezin finalinde Hurrem rolunde Vahide Gordum'un rol almasının ardından sosyal paylaşım ağları tepki mesajları ile doldu taştı. İşte unlu isimlerden yeni Hurrem'e tepkiler...

İbrahim Tatlıses: Yani ŞİMDİ Hurrem oldu mu? Fırat'ı cekerken bazı değişiklikler yaptım ama seyirciyi aptal yerine koymadım AYIPTIR.

Demet Akalın: Hurremimin ulkeyi terk edişinin 1. ayı ahhhh Meryem ahh yapmayacaktın bunu bize. Vallaaaa iyileş gel kurban olayım bırak şu inadı. Meryemmmmmmmmm bu acıyı bize yaşattın yaaa affetmeyeceğiz seni ! Olmadı, olamazdı zaten biliyorduk!

Melek Baykal: Sevgili Vahide Gordum lutfen kulaklarını kapa... Onune bak. Bizim insanımız kolay adam harcar. Yolun acık olsun.

Erol Kose: Hurremsiz (Meryem Uzerli) Muhteşem Yuzyıl olu lepistes balık, gazı kacmış kola gibi. Yeni Postmenapoz HURREM Vahide Gordum tam fiyasko, Kanuninin annesi yaşında, inandırıcı değil ah Meryem Uzerli ah! Abla sen Sulumanın annesi, haydi olmadı ablası olmuşun yahu!

Hilal Cebeci: Boyle Hurrem olur mu yaaa bir tanecik dizim vardı onunda icine ettiniz ne alaka? Ayıp yani.

Onur Akay: O role yakışan tek oyuncu Meryem Uzerli. Reytingleri bu derece yuksek bir diziye yazık ettiler.

Cenk Eren: Kimse vazgecilmez değildir, buyurun fotoğraf da bile nasıl doldurmuş Hurrem rolunu Vahide Gordum buyuk oyuncu.

Yeliz Yeşilmen: Yazık oldu bu guzel yapıta, diziye bence bitirsinler diziyi final yapsınlar!

Seda Uren: Vahide Gordum sadece Hurrem değil, Vahide Percin de olmuş bence Vahide Percin doğru cast!

Seyhan Erdağ: Uzgunum... Cok severim Vahide Ablamı... Ama olmamış... Olmayan Vahide Gordum değil ki; kim gelseydi olmayacaktı.

Sacit Aslan: Bu nasıl Hurrem? Bu olsa olsa, "Alaca karanlık kuşağı" olur.... Keşke Meryem Uzerli'nin giydiği elbiseleri oynatsaydın Timur bey.