yeni hurrem sultan
Sevgili melekler, Muhteşem Yuzyıl dizisinden tukenmişlik sendromu sebebiyle aniden ayrılan Meryem Uzerli yerine Vahide Gordum gecmişti. Kış sezonu kapanırken final bolumunde ekranlara gelen Vahide Gordum, yeni sezonda Hurrem Sultan'ın biraz daha yaşlı haline hayat verecek. Peki Hurrem'in karakteri değişecek mi? Yeni sezonda nasıl bir Hurrem izleyeceğiz?

Gazeteci Sina Koloğlunun yazısına gore Uzerli'nin yerine kadroya dahil olan deneyimli oyuncu Vahide Gordum, Hurrem karakterine yeni bir yorum katacak. Seyirci yeni sezonda daha birikimli, entellektuel bir Hurrem izleyecek.
İşte Sina Koloğlunun Milliyet Caddede yeralan koşe yazısından bir bolum...
Muhteşem Yuzyılın yeni sezonu yani final sezonu... Kuşkusuz en cok merak edilen; Yeni Hurrem nasıl olacak?
Meryem Uzerlinin cizdiği Hurrem bitti. Vahide Gordumle bir başka Hurrem karşımızda olacak. Eski Hurremle yeni Hurrem arasındaki en buyuk fark entelektuel duzeyde. Tarih, Hurrem Sultanın cok zeki, bilgili ve birikimli bir sultan olduğunu yazar. Kanuniyle sohbetlerinden bahseder. Biz Meryem Uzerli yorumunda bunları goremedik. Bir iki tane şiir okuttular kendisine. Kulağıma gelen bilgiler Turkcesini yeterince geliştirmemiş olması nedeniyle senaryoda entelektuel yon işlenemedi şeklinde. Sanırım fazla da gerek kalmadı uc sezon boyu. Hep onu kırık turkcesi fettan hali ve nasıl bir fesatlık yapsam haliyle izledik. Yani yeni bir Hurrem icin Meryem Uzerli galiba hazır değildi.
Saygılı bir Hurrem
Bu yıl boyle bir Hurrem izleyeceğiz. Vahide Gordum tiyatro oyuncusu ve Kanuniyle sohbetleri kaldıracak kapasitede birikime sahip bu anlamda. Kanuninin İbrahim Paşayla olan muhabbetlerin benzerlerini yeni sezonda Hurrem de goreceğiz.