http://www.youtube.com/watch?v=V3TuHR25gJk
Samsung resmi lansmanını dun gercekleştirdiği Galaxy S4 Zoom icin ilk tanıtım videosunu yayınladı. Genel olarak Galaxy S4 Mininin ust seviye kamera ozellikleriyle harmanlandığı cihaz, 16MP cozunurluğunde kamera ile geliyor ve 10x optik yakınlaştırma gibi onemli ozellikleri bunyesinde barındırıyor. Aynı zamanda OIS yani optik goruntu sabitleme teknolojisine de sahip olan Galaxy S4 Zoom, 1.5GHz hızında calışan cift cekirdekli Exynos işlemcisinden guc alıyor ve 4.3-inc buyukluğunde, 960 x 540 piksel cozunurluk destekli ekran ile geliyor.
1.5GB RAM ile donatılan Galaxy S4 Zoom, yazılım tarafında ise Android 4.2.2 işletim sistemi ile calışıyor. 20 farklı kamera cekim modu ile desteklenen cihaz, 2330mAh kapasiteli pilden guc alıyor. Galaxy S4 Zoom icin hazırlanan ilk tanıtım videosunda, tahmin edilebileceği uzere cihazın kamera fonksiyonları uzerinde duruluyor. Zoom tekerleğinden optik yakınlaştırma ve anından paylaşım gibi ozelliklerin on plana cıkartıldığı Galaxy S4 Zoomun yakında pazara sunulması beklenirken, ulkemizle ilgili satış tarihi ve fiyat bilgisi ise şu an icin bilinmiyor.