Wilders’ın websitesini hekleyen ve kendisini “Turk Musluman heker” olarak tanıtan Septemb0x mustear isimli heker, sitenin acılış sayfasına Erdoğan’ın resmini ve Kur’an-ı Kerim’den bazı sureler yerleştirdi.

Wilders sitesinin heklendiğini kendisi acıkladı ancak bu konudaherhangi bir girişimde bulunup bulunmadığını belirtmedi.

Roon’un hakareti onceki gun Hollanda Meclisi’ni karıştırmıştı. Hollanda Başbakanı Mark Rutte mecliste soz alarak, "Bizim icin dost bir ulke olan Turkiye'nin Başbakanı icin bu sozleri soyleyemezsin"dedi ve Wilders'ten ozur dilemesini istemişti.

Wilders ise, "O sozleri partimden Raymond de Roon soylemiştir. Ama ben onun sozunu de destekliyorum ve de ozur dilemiyorum" demişti. Hollanda Parlamentosu’nun Turk kokenli milletvekillerinden de Wilders ve partisine tepki gelmişti.

AYYILDIZ TİM HAREKETE GECTİ

Turkiye'deki resmi internet sitelerine yonelik saldırı kararı alan Anonymous grubuna karşı actıkları siber savaşla adlarını duyuran ve tamamı yurtdışında yaşayan Turk hekerlardan oluşan Ayyıldız Tim ise İsrail ve Kıbrıs Rum yonetimine karşı siber savaş başlattığını duyurdu.

Doğan Haber Ajansı’nın bildirdiğine gore Balıkesir'in Akcay beldesinde bir toplantı duzenleyen, dunyanın ilk siber ordusu kabul edilen Ayyıldız Tim'in kurucuları Cedkan, Ruzgar, Barbaros ve KeremŞah Noyan takma adlı hekerlar saldırı kararı aldı.

Ayyıldız Tim'in ust duzey yetkilileri, Avrupa Birliği ulkeleri, İsrail ve Kıbrıs Rum kesimine yonelik geniş kapsamlı siber saldırı kararı aldıklarını acıkladı. Yapılacak siber saldırıların gecici hasar verme amaclı yapılmayacağını, serverları cokertme konseptinde gelişeceğini belirten Turk hekerlar, ozellikle askeri serverleri hedef alacaklarını belirtti.

Ayyıldız Tim yetkilileri Akdeniz'e cıkan Turk gemilerine yapılacak herhangi bir mudahalede, Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesimine ait interaktif bankacılık sistemlerini ele gecireceklerini ve bankacılık sistemini cokerteceklerini belirtti.

Bankacılık sistemlerinde ileri derecede guvenlik acıkları tespit ettiklerini belirten Turk hekerlar, Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesiminin bankacılık sistemlerini cokertebilecek bilgi ve donanıma sahip olduklarını vurguladı. Ayyıldız Tim yetkilileri, bugune kadar Mossad, Pentagon olmak uzere yuz binlerce siteyi hekleyerek teroru lanetleyen mesajlar verdiklerini de belirtti.