hurrem sultan vahide gordum, hurrem sultan vahide percin, vahide percin haberleri

Sevgili melekler, dun gece yayınlanan bolumuyle yeni sezonu acan Muhteşem Yuzyıl, takipcileri tarafından ilgiyle izlendi. Vahide Percin yanında pek cok yeni ismi ilk defa izleyen seyirci acaba yeni kadroyu nasıl buldu? Yeni Hurrem Sultan Vahide Percim'in performansı beğenildi mi? İşte detaylar...

yasar gaga ‏@gagayasar

'Muhteşem Yuzyıl' izlettirmeye devam ediyor yine..'Vahide Gordum' Hurrem'in olgun haline cok yakışmış..Bu sezonda zevkle seyredilir.

Mert Sarıışık ‏@mertsariisik

Muhteşem Yuzyıl'da yeni transferlerin takıma alışması zaman alabilirmiş. mac eksiği var bazılarının.

Tokyophone ‏@tokyoph0ne

Vahide Gordum; Meryem'in oyununu gozbebeklerine kadar taklit etmiş. Ağzının duruşu, bakışlar vs aynı. Ben sevmedim. #MuhteşemYuzyıl

Tokyophone ‏@tokyoph0ne

Yeni bolum sonrası anlaşıldıki Meryem'siz #MuhteşemYuzyıl tatsız.Bir suru transfer yapsınlar ama bunların hic biri Meryem'in yerini tutmamış

Agire Welat ‏@agirewelat

Az gec yorum ama cok beğendim şahsen Vahide Percin'in performansını, hayli etkileyici...

serap ‏@serapgibiii

Halit ergenc'e yazık ya..meryem'den sonra vahide gordum cekilir dert değil.

tayyar ışıksacan ‏@isiksacan

vahide gordum rolun hakkını vermiş haksızlık etmemek lazım acıkcası hic yadirgamadim 10 uzerinden 9'dur bumudur budur...

Emre Yenmiş ‏@emreyenmiss

Vahide Gordum ; "Ayy oğlan gelmiş ayy ayy kız Feriha oğlan gelmiş, aman hangi oğlan olacak veliaht gelmiş" dicek gibi #muhtesemyuzyıl

Ohannes Kan ‏@OnnoKanOfficial

Vahide Gordum'un bedeni sarayda ama ruhu kapıcı dairesinde kalmış.

Aykan Albayrak ‏@AykanAlbayrak

Hurrem'i oynayan Vahide Percin, gecen sezon olen Valide Sultan'dan daha yaşlı duruyor. Hic olmamış hic.

Fahri Daban ‏@fhrdbn

Bu arada soylemeden gecemem vahide gordum'e cok yakışmış hurrem rolu vay be

Melekler peki siz ne duşunuyorsunuz?
Genişletmek icin tıkla ...