Kasiyere goğuslerini gosterdi, fırıncının ağzına da ic camaşırını soktu.​

Cep telefonu bayisinden 100 TL calıp yanındaki arkadaşına veren kadın, kasiyer fark edince goğsunu actı. “Bak calmadım” diyen kadın şaşkınlıktan yararlanıp dışarı cıktı. Yakalandığı fırıncının ağzına da ic camaşırını sokan kadın kacmayı başardı.​

Cep telefonu bayisine gelen iki kadın, 100 kontor almak istediklerini soyledi. Kasiyer “20 TL” deyince kadınlardan biri “18 lira olmazmı?” diyerek pazarlığa girişti. Olumsuz yanıt veren kasiyere kadınlardan biri 100 TL uzattı. Ancak bu sırada kadın, kasiyerin kasadan aldığı 100’luk banknotları elinden kaptı. Ardından da yanındaki kadına verdi.​

GOREVLİ FARK EDİNCE...
Bu sırada bir gorevli, kadının elindeki paraları alarak kasiyere geri verdi. Paranın 100 TL eksik olduğunun ortaya cıkması uzerine de kadın, goğuslerini acarak “Arayın uzerimi. Bende yok” diye bağırdı. Ardından da ic camaşırını cıkardı. Kacmaya başlayan kadını, telefoncunun komşusu fırıncı yakaladı. Ancak fırıncıya da goğsunu acan kadın “Ben calmadım” diye bağırmaya başladı. “Bende para yok” dedikten sonra da elindeki ic camaşırını fırıncının ağzına soktu. Kurtulmayı başaran kadın hızla kactı. Diğer kadın da caldığı 100 lirayı atıp koşarak uzaklaştı. İlginc soygun anı, guvenlik kameralarına saniye saniye yansırken polis, hırsızlık girişiminde bulunan iki kadının kimliğini belirlemeye calışıyor.

İşte kare kare olay anı...