EûzubillÂhimineşşeytÂnirracîym - BismillÂhirrahmÂnirrahîym
Hamd ve şukur Yalnız HAZRETİ ALLAH CELLE CELALUHE mahsustur ona sonsuz sınırsız Hamd,Şukur ve istiğfarı tevbe sonsuz sınırsız sayıda olsun.PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEME aile efradına ve ashabına sonsuz ve sınırsız salatu selam sonsuz sınırsız sayıda olsun.amin.
selamun aleykum rahmetullahi ve berakatuhu
Değerli kardeşler cok sancılı ve sıkıntılı zamanlar geciriyoruz. tum dunyadaki MUHAMMED (SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM) UMMETİ kan ağlamakta.Filistin,Afganistan,Somali,Bangladeş, Ara kan,Mısır,Irak,Suriye ve daha nice memleketlerde.
HAZRETİ ALLAH CELLE CELALUH bize zulum gorenleri kurtarmayı emretmektedir.
Hem siz neyinize carpışmayasınız? Allah yolunda ve o zebun (zavallı bir duruma duşurulmuş) erkekler, kadınlar, yavrular uğurunda ki «yarebbena, bizleri bu ahalisi zÂlim memleketten cıkar, tarafından bize bir sahib gonder, tarafından bize bir yardımcı gonder, Diye yalvarıb duruyorlar.
Nis / 75
ama malesef bizler dunyaya oyle daldık ki ...ne toprağa kendi kız cocuklarını gomen zalimleri durduran PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM ve ONUN mubarek ASHABINA ALEYHUMUSSELAM nede muslim gayri muslim demeden ezilmişlerin hamiliğini yapan MUBAREK ECDADIMIZA ALEYHUMUSSELAM yaraşır millet olmadık.ezilenlere yeteri kadar yardım elimizi uzatamadık.
Bari duayı unutmayalım bari kalplerimiz binbir zulumle inleyen kardeşlerimizle olsun.duamızı esirgemeyelim inşaALLAH.
yarında bizim başımıza kotu bir şey geldiğinde HAZRETİ ALLAH CELLE CELALUH bizi unutmayacaktır.inşaALLAH.HAZRETİ ALLAH CELLE CELALUH tum inananları korusun.
Ve şayed kullarım sana benden sual ettilerse muhakkak ki ben cok yakınımdır, bana dua edince duacının duasına icabet ederim o halde onlar da benim da'vetime koşsunlar ve bana hakkile iman etsinler ki ruşd ile gidebilsinler
Bakara / 186
tum dunyadaki tum mazlum ve muslumanlar icin amin inşaALLAH.
malesef siteye video koyamadım şu adresi youtubenin arama kısmına yazarsanız oradaki duaya amin diyebilirsiniz inşaALLAH.
Sarachane, Adeviye Nobetini Devraldı! (Dua)