KArnım ac dunku actığım grupanya kampanyasına baktımda 18 kişiyi uye yapmışım.Burdan uye olanlara teşekkurler. 4 ay boyunca 20 kere pizza yiyeceğiz.ikisini de yedik buyuk boy pizza 1litre kola 3 tlye geldi bize.

Birazdan hamsi pişirmeye gideceğim.Gitmeden sigara hakkında bir konu acayım dedim.insanlar sigara illetinden kurtulsun.

16 yıldır sigara iciyorum iki kere bıraktım bu sure icerisinde.birisi 1 yıl diğeri 5 ay surdu.irademle bıraktım ve kendi isteğimle tekrar başladım. bıraktığım sure icerisinde bir gun bile sigarayı unutmadım.

Bu sıralar bırakmak aklımın ucundan bile gecmiyordu.Ama bir arkadaştan champix isimli ilacı oğrendim. forumdonanımda falan baya reklamı var daha doğrusu kullanan var ve nerdeyse her kullandım diyen bırakmış sigarayı.once "bu da diğerleri gibi para tuzağı ilac milac hikaye insan once kendi istemeli" dedim ucreti 180 tl idi ve belki bir ay yeterli gelmeyebilirdi her ay icin 180 tl odemek işime gelmemişti.

uzun lafın kısası ilacı aldım. 1 aralıkda kullanmaya başladım. ilacı kullanırken sigara icmeye devam ediyorsunuz. kendinize 8 ile 15. gun arasında birgun belirleyip sigarayı oyle bırakıyorsunuz. ben 14. gunu işaretledim. ama sigarayı dun bıraktım. zaten ilacı kullanmaya başladığım ucuncu gunden sonra sigara isteğim ortadan kalktı.ara sıra canım isteyip ictiğimde sigara zevk vermedi. vucudum sigara istiyordu ilk gunlerde ama icince hic bir etkisi olmuyordu.

beyinde nikotini alan hucreleri kaplayıp onların nikotine ulaşamamasını sağlıyormuş.yanv etkileri sizi korkutmasın.ilac super bana gore bir mucize.

sigarayı bırakmak istemiyorsanız bile alın deneyin kaybedecek neyiniz var.

leş gibi sigara kokmaktan kurtulacaksınız.sizi sinemada misafirlikte mesaide camide vs gibi sigara icilmeyen yerlerde zamanı iple cekmenize neden olan tad ve koku alma duyunuzu korelten cevrenizdeki eşinize yeğeninize kucağınıza aldığınız kucuk cocuklara bile iğrenc kokmanıza neden olan bu lanet şeyden kurtulun.

inanmayanlarınız olacaktır. hadi ordan diyeceksiniz. eğer deneyen olursa bana dua edecektir. 16 yıldır zaman zaman gunde 3 paket ortalama 1- 1,5 paket sigara icen birisi olarak dun sigarayı bu ilac sayesinde bıraktım ve dunden beri sigara canım istemiyor.

ilacın adı chaMPİX

KAYNAK