İstanbul ’da Boğazici Koprusu ’nden atlayarak intihar eden trans bireyin intihar oncesi cektiği video kaydı ortaya cıktı.
İstanbul Nişantaşı ’nda 16 Ekim 2014 tarihinde intihar edeceğine dair video paylaştıktan sonra kendini asan Mehmet Pişkin ’in ardından Boğazici Koprusu ’nden atlayarak intihar eden Trans Mehtap Zengin ’in intihar oncesi cektiği video kaydı ortaya cıktı. 24 yaşında olduğu oğrenilen ve intihar videosunu cekerken surekli ağlayan Zengin, intihar etmeden once annesinden son bir istekte bulunarak, videoda intihar nedenini ve vasiyetini anlattı.
“YAPAMADIM, CUNKU İNSANLAR BANA İZİN VERMEDİ”
Surekli ağlayan Zengin cektiği videoda, “Bugun benim en guzel gunum, cok mutluyum ama bugun benim icin guzel bir gun daha olacak. Herkese teşekkur ediyorum, onları seviyorum. Bircok insan benim arkadaşımdı ama arkadaşım değilmiş. Herkesi vicdanı ile baş başa bırakıyorum. Ben artık yapamıyorum, bunu oğrendim. Herkesin istediği gibi istediği şeyi yapıyorum. Şu anda 24 yaşında olmam lazım ve 24 yaşımda hayatımı sonlandırıyorum. Yapamadım, cunku insanlar bana izin vermedi, calışamadım, bir şeyler yapmak istedim ama yapamadım, bana cok engel oldular ve beni cok mağdur ettiler. Herkesi Allah ile baş başa bırakıyorum ve şuan Boğazici Koprusu ’ne doğru gidiyorum. Yarın gazetelerin 3., 4., veya 1. sayfalarında benim adımı duyacaksınız. Hepinizi opuyorum Allah ’a emanet olsun” ifadelerine yer verdi.
“ONA HER BAKTIĞINDA SADECE BENİ HATIRLA VE ONU KİMSEYE VERME”
Zengin, “Tek isteğim, anne benim evde kucuk bir kopeğim var. Onu senin alacağını ve cok iyi bakacağını biliyorum. Anne onu sana emanet ediyorum. Ona her baktığında sadece beni hatırla ve onu kimseye verme. O tuvaletini eve yapmıyor. Ona kızma, hicbir şekilde hicbir şey yapmıyor. Benim gunahıma giren, vebalimi alan insanları Allah ’a havale ediyorum” diyerek sozlerini sonlandırdı.
Kaynak & Video: http://lgbti.org/trans-mehtap-intihar-etti/