İsmek 2014 - 2015
İstanbulda yaşayanlara mujdeli bir haber vermek istiyorum. 250 Farklı branş ile hic bir kurs merkezinde bulamayacağınız imkanları sunan İsmek 2014 2015 eğitim oğretim donemi başlıyor. 1996 yılından beri kesintisiz bir şekilde 16 yaş ve uzeri herkese sanat ve meslek eğitimleri veren İsmek aynı zamanda spor eğitimleri icinde İstanbulun ceşitli noktalarında spor eğitim merkezleri acmıştır.
250 Branşta Ucretsiz Eğitim
Turkiye genelinde en fazla branşı bulabileceğiniz İsmek aynı zamanda bu işi hic bir ucret almadan yapmaktadır. Her yıl yeni alanlar ile el sanatlarından uzmanlık gerektiren tum branşları icermektedir.
235 Kurs Merkezi İle İstanbulun Her Yerinde
En guzel yonlerinden biride sanırım bu olmalı, İlk etapta 3 kurs merkezi ile başlayan faaliyetler şuan İstanbulun her yerinde yaygın bir şekilde bulabileceğiniz 235 kurs merkezine ulaşmıştır.
Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika
Eğitimlerimizden yararlanan bireyler sectikleri branşta başarılı olması durumunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika sahibi olmaktadır. Yok başarılı olamayanlar ise katılım belgesi verilmektedir.
İsmek 2014 2015 Kayıt Tarihi
Her yıl genel kayıt şeklinde duzenlenen İsmek kayıtları bu yılda Eylul ayı ilk haftası başlayacaktır. Tum kurs merkezlerinde haftaici ve haftasonu gercekleşecek olan kayıtlara 16 yaş ve uzeri herkesi bekleriz.
İsmek kayıt icin gerekli belgeler
Sağladığı kolaylıklar ile insanları heyecanlandıran İsmek kayıt icin sizlerden sadece nufus cuzdanı fotokopisi istemektedir. Spor eğitimi almak isteyenlerden sağlık raporuda istenmektedir.