EûzubillÂhimineşşeytÂnirracîym - BismillÂhirrahmÂnirrahîym
Kardeşler bildiğiniz uzere ordumuz şerefli bir gaza icerisinde her gun hem memlekette hem memleket dışında mazlumları korumak icin teroristlerle mucadele icerisinde Elhamdulillah.gelin bizde MUHAMMED ' CİĞİMİZE,MEHMETCİĞİMİZ ' E bu şerefli gazada yardım eli uzatalım CENAB ' I ALLAH CELLE CELALUH ' E yalvaralım.
EûzubillÂhimineşşeytÂnirracîym - BismillÂhirrahmÂnirrahîym
Estağfirullah el azim ve etûbu ileyk
Tevbe
Elhamdulillah Ya Rabbi Şukur
Allahumme Salli Âl Seyyidina Muhammedin ve Âl Âli seyyidina Muhammed
Ya RABBEL ALEMİN,Ya RABBUL ARŞİL AZİYM YA ZULCELALİ VEL İKRAM
Ya İLAHİ MUHAMMED ' CİK dediğimiz MEHMEDCİĞ ' İMİZ HAZRETİ HUSEYİNLER gibi HAZRETİ HAMZALAR gibi (ALEYHUMUSSELAM) zalimlerin uzerine yurumuş ve mazlumları kurtarmak icin ve hatta şehit olup sana kavuşabilmek icin gazaya tutuşmuştur.ya İLAHEL ALEMİN sen bu gazasında MEHMEDCİĞ ' İMİZE yardım eyle ayaklarına sebat,gonullerine sekinet ihsan eyle,bileklerine guc ver.Ya AZİZ gercek galip sensin onları sana yalvarırız muzaffer eyle,Ya KADİR her şeye kadir olan gucu yeten sensin sana yalvarırız onları duşmanlarına karşı pek guclu kıl,Ya HAFİZ senin koruduğuna kimse zarar veremez sen onları zarardan emin eyle sana yalvarırız lutfen.
Mazlumlarımız var mağdur bi carelerimiz var,hastalarımız acı cekenlerimiz var,iftiraya uğrayıp perişan olanlar var ve daha nice nice musibete,belaya uğrayıp inleyenler var Ya İLAHEL ALEMİN biz bunları ne sayabilir nede gercek hallerini bilebiliriz.ama sen hepsinden haberdarsın Ya RAHMAN ya RAHİM rahmet,merhamet ve lutfunla kuşat bizleri,yardım et bizlere duştuğumuz bataklıklardan kurtar bizleri,hacetimizi Fazlu Kereminle gider sana yalvarırız.
Dunyada akan kan ve goz yaşı artık dursun Ya RABBEL ALEMİN,Ya RABBUL ARŞİL AZİYM cabucak yetişecek rahmetine,mağfiretine,setretmene ihtiyacımız var.cocuklar ağlamasın,anaların babaların gozleri yaşla dolmasın sana yalvarırız lutfen inayetini bizlere ZATIN HAKKI İCİN ihsan eyle.
Ve butun mahlukatı rahmet ve merhametin ile islah eyle Amin.
Elhamdulillah Ya Rabbi Şukur
Allahumme Salli Âl Seyyidina Muhammedin ve Âl Âli seyyidina Muhammed