Gercekten de o malum dizilerden sonra tecavuz olayları artmışsa kendileri de aynı belayı bulsun dememe eksi rep veren bir arkadaşa tavsiye edecektim bu yazıyı.Sonra genel bir paylaşım olmasını istedim.Aşağıda ki yazıyı yazan Arzu Erdoğral isiminde bir bayan. O bayan iyinet uyesi olmadığı icin eksi replerinizi onun yerine bana verebilirsiniz,benim icin sorun olmaz Hergun onlarca kadın tecavuze uğrarken 1 gun olsun bu milletin ahlakını bozan şey nedir diye duşunmeyenler okuyupta boşuna zaman kaybetmesin.
Ahlaksızlığı sanat gorenler, ilk başta soyluyorum bu yazıyı okumasın.
Tahammul gostermenin de bir sınırı var. Ahlaki dezenformasyonda, insanı hedef alan zihniyetin, gerceği ortme fikrinin doğurganlığıdır bulunduğumuz nokta!
Bozuk bilgi copluğunden cıkan cok yonlu hareketler bunlar!
Ahlaki normları yeniden yazan ve toplumun dunya goruşune egemen olmak isteyenlerin oyun kuruculuğu yaşananlar!
Yeni uretilen toplumsal bakışın uruyebilmesi icin acılan yollar!
Yaşamı cetrefilli bir hale getirmek icin duzenin kurallarına herkesin uyması icin yapılan cırpınışlar!
İnsanı şartlara gore" kodlamak ve kurgulamak isteyen gizli sistemin, ayak sesleri!
Ahlaksızlığı ozendiren medya= İdeolojik aygıt!
Sonuc= Bihter, Fatmagul ve turevleri!
Ahlaksızlığı normal gorme, bilincli dezenformasyon ve reyting uclusunun urettiği "Fatmagul'un Sucu Ne?" ve "Kılıc Gunu" gibi dizilerde, tecavuz, eşcinsel yatak sahnesi noktasına Turkiye kolay gelmedi.
Yavaş yavaş!
Sakin sakin!
Rezillikte ilkten başlayıp sona doğru ilerleme, yıllar aldı.
Bugun geldiğimiz noktada ise karşı cıkışlar soylemden oteye gidemiyor. Toplumun buyuk bir kesimi bu rezilliği izleyerek odullendiriyor. Cizgi filmden tutun da kadın programlarına kadar, yanlışın dibine vurulmasının etkileri başta cocuklar ve kadınlar olmak uzere tum toplumu hedef alıyor.
İnsanların coğu bu capsız ve hayali karakterlere ozeniyor ve onları kendine ornek alıyor.
Hadi RTUK, gizli gucler vesilesi ile bu tur yayınlara mudahale edemediğini soyluyor ya toplum!
Birileri o rezil dizileri izlemeniz icin beyninize silah mı dayıyor?
RTUK, tecavuz sahnesi icin 'Turk aile yapısına aykırıdır' maddesi gereğince işlem yapılmasını istediğinde, ust kuruldan karar cıksa bile mahkeme, Turk Aile yapısı icin kimi baz aldınız?... Serbest yaşayan insanlarda var, dini inanclarını yerine getirmeye calışan insanlarda var, dolayısıyla bu buna sığmaz diyormuş, bunun uzerine RTUK 'genclerin ruhsal gelişimine olumsuz etkiliyor' maddesini devreye sokuyormuş Mahkeme yine aynı gerekce ile hangi gencleri baz alıyorsunuz diyerek red ediyormuş
Yargının kimi baz aldığı belli de, bu dizileri hem kınadığını soyleyip hem izleyenler hangi temele giriyorlar acaba?
Ahlakın yanında insan psikolojisini de yerle bir eden bu yayınlara siz tepki koymazsanız kim koyacak?
Cocuklarınıza da mı acımıyorsunuz ey insanlar?
Ahlaksızlık yarışında ATVin Kanal Dden ve diğerlerinin birbirinden bir farkı kalmadığını gormuyor musunuz?
Bir toplumu yok etmek icin silahtan daha guclu bir canavarla savaştığımızın da farkında değil misiniz?
Siz, Bihter mi olmak istiyorsunuz yoksa Fatmagul mu ya da Kılıc gunu adlı dizide ki karakterlerden biri mi?
Once gonlunuzu sonra televizyonunuzu kapatın bu rezilliklere şahit olmak istemiyorsanız!
Ben diyorum ki, boyle sanat ve modernlik olmaz olsun!
Fatmagul ve diğerlerini topluma surende, onu yayınlayanda, normal goren de ahlaksızdır!
Yanlış anlamayın hakaret etmiyorum. Ahlak kuralları belli!
Ahlakın karşısında Ahlaksızlık duruyor!
Ben bir şey soylemiyorum!
1. AHLAK
2. AHLAKSIZLIK
Sec beğen!
Sen ahlaksızlığı seciyorsan, secmeyenlerin sucu ne?
Fatmagulun sucunun ne olduğunu biliyorsun da bunu mu bilmiyorsun?
Arzu Erdoğral