EûzubillÂhimineşşeytÂnirracîym - BismillÂhirrahmÂnirrahîym
Rahman Rahim Allah ' ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah ' a hamd olsun. SalÂt ve selÂm, PEYGAMBER EFENDİMİZ ' in ve BUTUN PEYGAMBERLERİN Onların pak Âlinin ve ashabının tumune.
وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ
ve m tevfîkî ill billÂh, aleyhi tevekkeltu ve ileyhi unîb
selamun aleykum rahmetullahi ve berakatuhu
Değerli Kardeşler videoları dikkatle izlemenizi ve yazıyı dikkatle okumanızı EHLİ SUNNET VEL CEMAAT AKİDESİNİ oğrenip cocuklarımıza da oğretmenizi aksi takdirle bu konuda hassas olmadığımız icin şer guclerin emellerine ulaşacağını size haber veriyorum!!!
MİSYONERLERİN İTİRAFLARI izleyiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=O7ubcaDZFQU&spfreload=5
Bizi 1071de muzaffer eyleyip bu cennet vatanı miras eyleyen ne idi?sırpsındığında haclılara karşı muzaffer eyleyip ilerlememize sebep olan şey neydi?1453te İstanbulları fethettirip PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEMİN mujdesine ulaşmış bir millet olmamızı,Avrupanın kapılarını acmamızı bize kazandıran şey neydi?ya 15 temmuzda algı operasyonları sonucu kandırılmış kardeşlerimizin onumuze surduğu tanklara cıplak ellerimizle dur dedirten guc neydi?İMAN-DİN ve EHLİ SUNNET oluşumuz!!!İşte şer guclerde bizim gucumuzu İmanımızdan,dinimizden EHLİ SUNNET YANİ PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEMİN yolunda oluşumuzdan bunlardan oğrendiklerimizle yalnız CENABI ALLAH CELLE CELALUHE inanıp,guvendiğimizden guclu olduğumuzu biliyorlar ve ehli sunneti duşman olarak goruyorlar.bizi yok etmek icinde bunları yok etmeyi planlıyor,bizi bu konularda cahil bırakmak icin ellerinden geleni yapıyorlar!!!
İMAN-DİN ve EHLİ SUNNET oluşumuz!!!Evet soylediğim kelimelerin ilk 2sini hepimiz cok iyi anladık ama 3.sunu yani ehli sunneti pek kimse bilmiyor ve hatta onemsemiyor onemsemediğimiz,bilmediğimiz icinde bu bizim icin cok ama cok onemli olan parcayı yavaş yavaş kaybediyoruz.eğer kaybedersek zaten diğer 2side kaybolup gitmiş olacak.ben size kısaca acıklamaya calışacağım ama asıl onemli olan şey sizin ozellikle CUBBELİ AHMED HOCAMIZIN ilmi sohbetlerine devam edip neyin ne olduğunu iyice anlamaya calışmanız olacak.CUBBELİ AHMED HOCA benim babamınoğlu değil hayatımda videolardan,tvlerden,radyo gibi yerlerden başka yerde de gormedim ama bu işin bayraktarı bu adam!!!tıpkı FATİH gibi,Sultan 1. MURAD gibi,ALPARSLAN gibi bu işin guvenilir kaynağı O... ilmi acıdan bu adamcağız!!!şimdi gelelim ehli sunneti olabildiğince kısaca acıklamaya.
MUBAREK DİNİMİZ İSLAMIN en onemli kaynaklarından 1.AYETİ KERİMELER 2.HADİSİ ŞERİFLER ve PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEMİN uygulamaları olan SUNNETİ SENİYEDİR.İşte hadisi şeriflere ve sunneti seniyeye itaat ettiğimiz icin bunlar bizi EHLİ SUNNET yapar.ama bu gun bu konunun ne olduğunu tam olarak bilmediğimiz ve şer guclerin eline bıraktığımız icin altı oyuluyor ve şer guclerin maşası olmuş Mustafa İSLAMOĞLU,Mehmet OKUYAN,Abdulaziz BAYINDIR,Bayraktar BAYRAKLI gibi nice sozum ona ilahiyatcı kisvesine burunmuş fakat aslında bu Milletin en buyuk değeri olan DİNE ve EHLİ SUNNET vel cemaat oluşuna duşman bunlar gibi diller tarafından nuru sondurulmeye unutturulmaya ve inkar edilmeye calışılıyor.BUNLARI DİNLEMEYELİM BUNLAR BİLEREK VEYA BİLMEYEREK MİSYONERLERİN MAŞALIĞINI YAPIYORLAR!!!cunku hadis ve sunnet inkarcısı ekollerin vede HAZRETİ KURAN ve HAZRETİ İSLAMA uygun olmayan bircok işleri var.Mustafa İSLAMOĞLU kaderi inkar ediyor,Abdulaziz BAYINDIR CENABI ALLAH CELLE CELALUHE iftira ederek geleceği bilmez diyor,Mehmet OKUYAN MERYEM ANAMIZ RADIYALLAHU ANHAYA iftira ediyor,Bayraktar BAYRAKLI hadislerin değerini hafife alıyor ve daha nice şeyler burada detaya girmek istemiyorum.bunlara yapılan reddiyeleri okuyup,izleyerek neyin ne olduğunu bunların İSLAMA nasıl zarar verdiklerini gorebilirsiniz.
İşte size benim nacizane uyarı kabilinden izlettiğim bu iki videodaki uyarılara kulak asmanız ve HAZRETİ KURANA,HADİSİ ŞERİFLERE SUNNETİ SENİYYEYE azı dişleriniz ile sarılıp korumanız ve cocuklarınıza sağlam bir miras olarak bunları bırakmanız gelecek nesillerimizin din-iman gibi en onemli değerlerimiz acasısından cok onemli...lutfen dikkate alıp HADİSLERE,ve PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEMİN uygulamaları olan SUNNETİ SENİYYEYE yani EHLİ SUNNETE sahip cıkalım oğrenelim oğretelim.CENABI ALLAH CELLE CELALAUHE emanet olunuz.ikinci videoyuda dikkatle izleyiniz.
ALLAH-U ALEM (CENABI ALLAH CELLE CELALAUH en doğrusunu bilir.)
HADİSLERİN ONEMİ VE HADİSLERLE SAYGISIZLIĞIN SONUCLARI
https://www.youtube.com/watch?v=ceYV8Eym1Dk&spfreload=5
ALLAH ' U ZULCELALE sonsuz sınırsız istiğfarı tevbe,hamd ve şukur, PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM ' E,BUTUN PEYGAMBERLERİMİZ ALEYHUMUSSELAMLAR ' A, EHLİBEYT ve ASHABINA sonsuz sınırsız salatu selam olsun.CENAB ' I MEVLA bizi affetsin,bağışlasın mağfiret ve hidayete erdirip orada daim etsin azabından korusun,sonsuz rahmetine ve Cennetine dahil etsin.her turlu şerden daima korusun bizlere darda kalmışlara yardım etsin amin.hakkınızı helal edin selam ve dua ile