Erkeklerde jinekomasti, yani meme dokusunun buyumesi hastalığı, Estetik International'da Op. Dr. Bulent Cihantimur'un uyguladığı liposcupture yontemiyle 45 dakika icinde tedavi ediliyor.

Erkeklerdeki meme dokusunun buyumesine tıp dilinde “jinekomasti” adı veriliyor. Jinekomasti, erkeklerin hayatını kabusa cevirebilen, sosyal yaşamlarını olumsuz etkileyen, ozguveni zedeleyen bir rahatsızlık.

Oysa jinekomasti, Estetik International’da maksimum 45 dakikalık estetik bir mudahale ile kolayca tedavi edilebiliyor.

Estetik International’ın kurucusu ve operator doktorlarından Bulent Cihantimur, jinekomasti hastalığının tedavisinde “liposcupture” adı verilen modern ve uygulanması hem doktor hem hasta acısından hayli kolay bir yontemi uyguluyor.

Eskiden, yağ dokuları kesilirken Bulent Cihantimur, kesi yapmaksızın, kucuk bir delikten ozel bir cihaz ile giriyor ve yağ dokusunu eriterek dışarı alıyor. Bu, kısa suren, iz bırakmayan liposcupture metodu ile hasta, ertesi gun normal yaşamına devam edebiliyor, işine donebiliyor.

Bulent Cihantimur, jinekomasti hastalarının bu sorunu başkalarıyla paylaşmak ve tedavi aramak konusunda cekingen davrandıklarını belirterek, “Aslında en fazla 45 dakika surecek bir işlemle, hayatlarını zehreden o sorundan kurtulmaları mumkun,” diyor ve ekliyor: “Hastalarımız, tedaviden sonra hep aynı şeyi soyluyorlar: ‘Bunca yıl bu derdi boşu boşuna cekmişim. Boyle kolay kurtulabileceğimi bilsem, hic beklemezdim.’ O nedenle ben, jinekomastiden muzdarip herkesi, tedavi olmak icin Estetik International’a cağırıyorum. Mudahale sonrasında buradan cıktıklarında artık onlar da sosyal hayatın akışına goğuslerini gere gere dahil olabilecekler.”