Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doc. Dr. Zekeriya İlce 7 Ay icerisinde Hastanede 50 yeni uzmanın goreve başlamasının sevincini yaşadıklarını belirterek son olarak goreve başlayan Endokrinoloji, Cocuk Kardiyoloji ve Cocuk Gastroenterolojisi uzmanını kamuoyuna tanıttı.

Hastaneye Uc Yeni Kan

Sağlık Bakanlığının “Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesini Bolge Hastanesi olacak” acıklamaları ile hastanede eksik bulunan birimlere uzman doktorlar bir bir atanmaya devam ediyor. Başhekim Doc. Dr. Zekeriya İlce makamında duzenlediği basın toplantısı ile Hastanede hafta başında goreve başlayan 3 uzman doktorun bolumleri itibariyle cok onemli olduklarını soyledi. Başhekim İlce Kayseri Erciyes Universitesi’nden atanan Endokrinoloji Uzmanı Dr. Zuleyha Cihan Ozdamar Karaca, KOU’den atanan cocuk Gastroenterolojisi uzmanı Dr. Ayşen Aydoğa ve Ankara Başkent Universitesinden atanan Cocuk Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nimet Cındık’ın Bolge icin cok onemli olduklarını soyledi.

7 Ay’da 50 Yeni Uzman

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerekli hazırlıklarımızı tamamladık ve gelecek hafta anjiyo yapabilmek icin gerekli ekipmanın kurulması icin ihaleye cıkıyoruz. Umuyorum bu kurulumla acık kalp ameliyatlarının artacağını duşunuyoruz. Hastanemizde 7 ay icinde atanan uzman doktor sayısı 50 oldu. Poliklinik sıkıntısı var onu da ek bina yaparak cozmeyi amaclıyoruz. Hastane 2011 yılı icinde eksiklerini gidermiş ve tam kapasite ile calışmaya başlamış olacak, dedi.