2. Hasta ve Hasta İletişimi Zirvesi "Hız", 23-24 Ocak tarihlerinden Limak Eurasia otel'de duzenleniyor.

Sağlık sisteminin en onemli paydaşı “Hasta”nın tum yonleriyle ele alındığı “2. Hasta ve Hasta İletişimi Zirvesi” (HİZ), 23 - 24 Ocak 2013 tarihlerinde uzmanları ve konunun taraflarını bir kez daha bir araya getiriyor. İlac ve sağlık sektorunun lider yayını WORKSHOP tarafından duzenlenen Zirve, hasta odaklı uygulamaları ve hasta iletişiminde yenilikci yaklaşımları ve katılımcıların dikkatine sunuyor olacak.

Hasta konusundaki farkındalığı artırmayı ve hasta merkezli duşunme sistematiğini geliştirmeyi amaclayan HİZ’de hasta dernekleri, sağlık yoneticileri, fikir lideri hekimler ve ilac firmaları Hasta’ya dair deneyimlerini paylaşarak yenilikleri ve yapılabilecekleri tartışacak.

Bu yıl Zirve kapsamında oncelikli olarak diyabet, onkoloji, romatoloji, merkezi sinir sistemi, hepatit ve MS konuları ele alınacak. Ankara Universitesi Tıp Fakultesi oğretim uyesi Prof. Dr. Semih Baskan ve Galatasaray Universitesi İletişim Fakultesi oğretim uyesi Yrd. Doc. Dr. Elgiz Yılmaz’ın eş başkanlığını yapacakları Zirve, Limak Eurasia Hotel İstanbul’da gercekleşecek. Zirvede ayrıca 24 Ocak tarihinde hasta ve uzmanlık derneği yetkilileri ile uzman hekimlere yonelik “Medya İlişkileri” başlıklı tam gunluk bir eğitim gercekleştirilecek. Eğitim programı cercevesinde geleneksel medya ilişkileri eğitimi İletişim Uzmanı Şulecan Dalbudak Tokozlu tarafından, dijital medya yonetimi eğitimi ise Dijital Medya Danışmanı ve Eğitmeni Mehveş Altun tarafından verilecek.

İki gun boyunca 30’un uzerinde uzman ismin konuşmacı olarak yer alacağı Zirve ile ilgili guncel detaylara ve kayıt bilgilerine www.workshopevents.org ve 212 288 94 02 uzerinden ulaşılabiliyor.