Onkoloji Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan MAREV Yonetim Kurulu Başkanı Osman Demirci ve HCR Organizasyon Yonetim Kurulu Başkanı Hacer Ozil hasta ve hasta yakınlarıyla goruşerek moral verdi. Doğum gununu kutlayan minik Zehra'yla sevincini paylaşan Demirci "Bu cocuklar Allahın bizlere emaneti, onları korumak, sağlık sorunlarını cozmelerinde destek olmak ve bu hastaneye daima yardım etmek zorundayız" dedi.
Gaziantep Universitesi Onkoloji Hastanesini ziyaret eden Marev Yonetim Kurulu Başkanı Osman Demirci ve HCR Organizasyon Yonetim Kurulu Başkanı Hacer Ozil losemili cocuklarla sohbet ederek onlara moral verdi.
Doğum gununu kutlayan minik Zehra Kayayı kutlayan Demirci doğum gunu hediyesi olarak ceşitli hediyeler verdi. Gaziantepe en onemli sorunları arasında yer alan eğitim ve sağlık konularına duyarlı olduklarını ve ellerinden geleni yapmaya calıştıklarını ifade eden Marev Yonetim Kurulu Başkanı Osman Demirci Onkoloji Hastanesi sadece Gaziantepe değil bolge şehirlerden gelen hastalara da onemli hizmet veriyor.
Baş Hekimi Doc. Dr. Alper Sevinci yurekten kutluyorum. Hastanesinde yaptığımız incelemelerde uzman personelin insanustu gayretle hastaları yaşama motive etmeye ve tedavilerini buyuk bir titizsizlikle surdurmeye calıştıklarını gorduk. Elbette bu hastane hepimizin ortak malıdır ve bir gun bizlere de gerek olacaktır. Hastanenin geliştirilmesi ve eksiklerinin giderilmesi icin başta sivil toplum orgutlerimiz olmak uzere herkese cok gorev duşuyor.
Losemili cocuklarımız Allahın bizlere emaneti. Onların sağlıklarına kavuşabilmeleri icin bizlerde gerekli motivasyon ve moral icin onların yanında olmak, onlara moral vermek, toplum icin gelecekte onemli bireyler olabileceklerini hissettirmek zorundayız.
Buradaki sağlıkla ilgili her turlu işlemin buyuk bir titizlikle yapıldığını bu cocuklarımızın bundan sonraki aşamada ise morale ihtiyacları olduğunu gozlemledik. Sivil toplum orgutlerimizin gercekleştireceği sosyal aktivitelerde losemili cocukları da kapsayacak programlar yapması, onları unutmaması ve daima yanlarında olunduğunu hissettirmesi hastalık surecinin iyileşme surecine donuşmesinde buyuk rol oynayacaktır.
Bugun minik yavrumuz Zehranın doğum gununu kendisiyle birlikte kutluyoruz. Yaşamının bundan sonraki evrelerinde sağlıklı bir omur diliyoruz dedi. Losemili cocukların bircok sorunu olduğuna dikkat ceken HCR Organizasyon Yonetim Kurulu Başkanı Hacer Ozil Gazianteplilerin el birliğiyle inşa ettirdiği ve bolgeye hizmet veren Onkoloji Hastanesinin daima desteklenmesi gerekiyor. Ozellikle losemili cocuklarımızın morallerinin yuksek tutulması icin herkese gorev duşuyor.
Başhekimimiz Doc. Dr. Alper Sevinci kutluyorum. Gerekli tıbbi desteği uzman kadrolarıyla birlikte en iyi koşullarda yerine getiriyorlar. Ancak bu cocuklarımızın tıbbi destek kadar morale ve toplumda yalnız olmadıklarını hissedecekleri aktivitelere de ihtiyac var. Bu cocuklarımızı yalnız bırakmayalım, zaman zaman onları ziyaret ederek moral verelim, temel bazı ihtiyaclarının karşılanması icin gerekli desteği sağlayalım. En azından bayramlarda, cocuklarımızın doğum gunlerinde ve ceşitli olayları vesile ederek yavrularımızı yalnız bırakmayalım dedi.