Hayırlı gunler, 2 gun once bir mail aldım ve bu mail de sizin de fotoğrafta gorduğunuz uzere hareketsizlik nedeniyle kapatılacağına dair mail aldım.

Bu konu hakkında Microsoft'un yabancı dil kullanarak muşteri hizmetlerine bağlandım lakin bu Microsoft'un desteği mi emin de olamadım widget.rave.net adlı yere aktarildim, lakin oraya aktardığından dolayı guvenerek iletişime gectim ve konuyu aktardım ve bana bu sansurlu olan maili biz bile goremiyoruz yetki vermeniz lazım denildi ve bana kod gonderildi ve kodu soyledim temsilciye. Bana şu anda kullandığınız yani bize bağlanmak icin actığınız hesap bu denildi lakin bu tuhafıma geldi cunku surekli aktif olarak giriş cıkış yapıyorum kullandığım bu maile.

Hareketsizlik nedeniyle nasıl kapatilabilir? Bana dediği bu vakayla ilgili bize ulaştığınız icin endişelenmeyin kapatilmayacak diye soylenildi lakin benim icim halen rahat değil, tedirginim. Kac yıldır bu maili kullanıyorum ve bu mail her şeyim diyebilirim. Nasıl daha farklı destek yardımı alabilirim, konu hakkında yardımcı olursanız muteşekkir kalırım.