Bonzai uyusturucu Nedir ve zararları nelerdir
Bonzai kullananlar jamaica kullananlar bonzainin zararları jamaica'nın zararları
bon (tabak), sai (ağac) kelimelerinden oluşan bonsai kelimesi, tabak ya da taş uzerinde yetiştirilen, minyaturilize edilmiş ağacları ifade eder. turkceye bonzai olarak gecmiştir...
Bundan 3 4 yıl once piyasada olmayan bu uyusturucu madde son zamanlarda ulkemizde ve dunyada hızla yayılmaktadır. Herkez buna yonelmektedir. Cok tehlikeli olan bu uyusturucu tek seferde bile olum riski oluşturabiliyor ve olduruyor. Orneklerini belki gormuş ve ya duymussunuzdur. Tek bir duman bile oldurebilir olum riski vardır zamanın en tehlikeli uyusturucuları arasındadır. Kullanıldığı zaman terleme ağız kuruluğu Bad trip Yani olum tribide denir buna olum tribine girildiği zaman olum riski % 99 dur bir anda korku dunyadan baska bir yere gidiş halisulayon gorme olduğunu ve yahut oluceğini dusunme duşuncesi kullanan gencleri kalp krizi gecirip o anda olumune neden olabiliyor..
Eğer canınızı seviyorsanız bir kere dahi olsa icmenizi tavsiye etmem. Mutluluk yerine mutsuzluk tedirginlik uyusukluk veren bir maddedir. Hic uğruna boyle şeylere bulaşmaya gerek yok! En cok olum getiren maddelerin arasında yer alan bonzai adlı olum tuzağını son kez ismini duyun ve unutun hayatınızda bu ismi duymamış olun ve unutun gitsin....
jamaica gold + jamaica Supram + Jamaica VIP + jamaica exterme vs Nedir?
Jamica sınıflarına ayrılır yukarıdaki başlıktaki gibi isimleri vardır kalitesine etkisine gore bu isimler değişmektedir. Eskiden yasal olan bu maddeler yakın bir zamanda ulkemizde uyusturucu sınıfına girmiş bulunmaktadır. Cezalarıda cok ama cok ağırdır. aslında buda bir bonzai ceşitir sadece geldiği ulke yetiştirildiği ulke jamican olduğu icin ismi bu şekil olma ihtimali yuksektir.
Bu maddede bonzai kadar tehlikeli hatta ve hatta ondan daha tehlikelidir. Aynı şekilde nefes daralması ani kan basıncı yukselmesi ates basması ne oluyor bana bura nere nerdeyim oldummu olucemmi korkuları icinde korkutarak kalp krizi gecirip olduren bir maddedir..
Tek dumanda bile olum riski % 99 olan bunyeye gore ve ya kullanıcıya gore bu değisir sonucta anlık olumlere neden olan bir maddedir.
Uzun sure kullanımında ne gibi belirtiler oluyor diyeceğim ama bu maddeyi 2 sene kullanan hic gormedim. 5 6 kez kullanımdan sonra vucutta cıkan belirtiler sunlardır: Jamaica ve bonzai icin Gecerli , Vucutta kocaman kocaman sivilceler deri hastalıkları sac dokulmesi hafıza kaybı ve delilik gibi..
Yani olmeseniz bile kesinlikle bir yerden zarar goreceksiniz - En Onemlisi canınız gitmese bile sağlığınız gidecek..
Bonzai ve Olum Tribi
Bonzai, denilince akla en cok gelen olum tribidir kuşkusuz nedir bu olum tiribi, onu oncelikle acıklayalım.
Olum tribi, aslında bir bakıma o anlık panik atak gecirmektir oleceğini sanmak yoğun korkular gecirmek ansızın gelen duşup bayılcakmış gibi olan, her an kalp krizi gecirip oleceğini duşunmek bir daha hayatına devam edememek bonzai cok ictiğini sanarak keske icmeseydim neden boyle yaptım demeki aşırı bir karıncalanma, karıncalanma bonsai'nin ceşitine gore değişir zehiri farklı olan ilk başta hafif karıncalanmayla başlar bu karıncalanma korkular arttıkca psikolojik olarak tartar ve vucudun her tarafını sarar ve dahada hızlanır felc olacakmış gibi bir his olusur git gide bu artar sonucunda işin icinden cıkılmaz hale getirir insanı artık yavaş yavaş olan panik hızlanır ve beyninizi korku yuzunden kontrol edemicek hale geldiğinizde umudu kendinizen kestiğinizde kalp atışları hızlanır bu şeferde kalp krizi gecirip oleceğinizi duşunursunuz kalp ritimleri bozulur korkularına yenilen kimse kalp krizinden ya o an olur ya bayılır yada belli bir zamana kadar o şekilde beyninin bir cok hucresini harcar ve inanılmaz derecede beyninde hasarlar oluşur tek kullanımda bir şey olmaz diye bir olay yok en basitinden insanın o yaşadığı korku kişinin omur boyu ustunde taşıyacağı panik atak hastalığına yakalanma şansı oldukca yuksek.
Olum tribinden nasıl cıkılır?
Bu psikolojik yanılgı adını verdiğimiz korku olayından cıkmak insanın kendi beynine has bir olay, herkes farklı şekillerde kendini teselli eder ya kurtulur yada sonucu kotu olaylarla karşılaşır. Aslında birazda buna yakalanmamın yada sonucu kotu olmamsının tek sebebi biraz cesur olmak o anda tribe kapılıp korkmamak her ne kadar tasvip etmesemde icilmesini icildiyse korkuları atıp kafasını yaşamayı surdurmek diyelimki bu tiribe cok yuksek derecede yakalandınız, o anda yanınızda aynı madde'den bir arkadaşınızla icmiş olsanız ve bunu ona soyleseniz yada anlasa o durumunuzu aynı etkileri kendiside kesinlikle yaşayacaktır dedim ya % 70 den fazlası psikolojik sizin durumunuzu goren kişi ister istemez aynı psikolojik korkulara girecektir ama ne olursa olsun bu etkinin en az 15 dk en fazla 1 saat sonra azalacağını ve gececeğini duşunerek kendinizi yada beyninizi ikna edebilirsiniz ve de etmelisiniz başka bir alternatifiniz yok her şey beyinde bitiyor. Bir cok kişinin biz yıllardan beri iciyoruz ve bir şey olmuyor diyen kişilerde var elbette ama bunların sayısı % 5 yada 10 fazla değil her olayda olduğu gibi istisnalar bu durumda da var onlara bir şey olmadı diye kimseye bir şey olmayacak diye bir kanı yok dikkat ederseniz % 95 civarında hepsi olum tribi ve korku triblerinden ne hallere geliyorlar coğunluk normal olması gereken etkileri yaşıyor. Bu olaydan cıkmanın başka bir yolu aslında psikolojiyi iyi yapan o anda soğuk yada normal şu ile kafanızı yakayın vucudunuzu ıslatın gerekirse soğuk duş alın cok etkisi olacaktır. eğer oturuyorsanız yuruyurun yada evdeyseniz dısarı temiz havaya cıkın ortamda bazen onun kafası hızlı olduğundan sabit durmak bu tribe sokabilir mekan değişin yanınızda cok konuşan kişi varsa ondan uzaklaşın yada susturun bi sure kendi kendinize bu durumu yenmeye calısın ve goreceksiniz ki yavaş yavaş kurtuluyorsunuz bu olaydan aslında bonzai'nin bir cok ceşiti var orjinal olanların kafası icildikten 10 dk sonra yavaş yavaş yukselise gecer diğerleri ilk dumanda beyne vurur ve ona gore kendinizi ayarlarsınız ama bazıları vardır ki bir kac duman alırsınız ve onu kotu sanarsınız ve daha cok asılırsınız sonra 10 yada 15 dk sonra dank diye beyne bir girişi olur o an zaten ben ne yaptım keske son dumanı cekmeseydim veya bu kadar asılmasaydım dedittricek derecedeki bonsai yada jamaica ceşitine denk geldiyseniz bunların kafası minimum 3 saat maximum 6 saat kişiye gore değişir bu diğerlerinde cok aşırı yoğun kafa aniden başlar cok kısa surer ama ama minimum 10 dk ama sizlere o anki yoğunluk bir ay gibi gelebilir belki olum tiribini o anda 2 yada 3 dakika yaşıyorsunuz ama size cok uzun zaman gibi gelebiliyor fakat o 2 3 dakikalık zaman dilimi insanın hayatına bile mal olabiliyor. Hic değmez değilmi hayatınızı o iki, uc dakikanın calmasına yalan etmesine izin vermeyin.
Bonzai etkisi
Bonzai yada jamaica etkileri her uyuşturucu maddede olduğu gibi genel olarak aynıdır ama farklı etkilerede sahip olabilir. Bazıları vardır icer icmez etkisini gosterir dank diye kafaya vurur bazıları 5 yada 20 dakika icerisinde aniden yukselme gosterir bu tur olanların kafası cok uzun surmektedir şu sıralardaki maddelerin kafası 15 ile 45 dakika arası surmektedir bunun nedeni maddenin icindeki kimyasalların değişikliği yada orjinal olmaması sonucta her şeyin sahtesi olduğu gibi bununda sahtesi yapılmakta ve kat kat daha zararlı olduğunu duşunmekteyim her ne kadar az cok icinde hangi maddeler olduğunu bilsekte tam olarak icinde neler var bunu bilemiyoruz ancak yapan kişi yada kişiler bilebilir. Bonzai tek kullanımda bile ciddi derecede hasarlar ve zararlar verebilir kullanan kişiler bonzai yi bu kadar kotulememize kızabilirler ama onlarda bilmiyor zararını ciddi anlamda bilseler icmezler zaten keyif veren bir madde bile değil bu zehir ben tarım ilacı bocek ilacı olarak adlandırıyorum ve zaten oyle de...
Bonzai Kanda Cıkar mı?
Bonzai denilen madde kan tahrillerinde cıkar elbette bu maddenin icinde cok kimyasal karışımları olduğu icin kanınızda eroin de cıkar kokainde vb gibi binbir turlu madde cıkabilir cunku bonzai jamaica veya salvia bunların kimyalarında turlu turlu karışımlar olduğundan bir cok kimyasal bileşen cıkabilir sonucunda kana karışan bir maddedir. Kandan cıkma vucuttan tamamen cıkma olayına geline tam olara bu bilinmez ama 1 ila 3 ay arasında vucuttan cıkma ihtimali vardır.
Bonzai ilk Nerede Hangi Ulke kullandı?
Bonzai maddesi ilk once turkiyede kullanılmadı ulkemize gelmesi biraz gec oldu ( keşke gelmeseydi de şuan onun hakkında da yazmıyor olsaydık ) ilk olarak 2002 yılında Almanya ve ispanya, hemen sonrasında Rusya ve Avustralya ulkelerinde denk gelinmişti. Ve yavaş yavaş cok hızlı şekilde bir cok ulkede adı duyulur olmuş insanlar diğer uyuşturucu maddeleri bir kenara bırakıp bonzai, jamaica adlı zehiri denemeye başlamışlardır. Uyuşturucu kullanıcılarının aslında maddeye başlamasının en buyuk sebebi kesin ve net diyorum ki merak, bazı insanlar vardır meraklıdır her şeyi denemek gormek yaşamak ister uyuşturucu da aslında insanların en buyuk merakıdır cunku o ortamdaki insanlar uyuşturucu maddeyi ve etkilerini oyle bir anlatırki ornek verecek olursak deli gibi sevdiği bir kız olsa bile oyle anlatamıcak derecede anlatır. Tabiri caizse ustune şiirler destanlar şarkılar yapılacak tarzda. O kişi maddeyi ve etkisini bildiğinden o durumu kendi capında farklılık ve sahte bir cennet olarak algılıyor kafasında ani değişimler sacmalıklar beynin uyuşması ve sadece mutlu olduğunu hissetmek aslında uyuşturu bir hayal dir, her kes farklı yaşar etkisini ama genel olarak etkiler bir cok kişide aynıdır. Bundan dolayı insanlar ortamlarda bulunarak en buyuk hatalarını yapıyorlar kullanmasalar bile, cunku madde ortamının insanın tek bildiği maddedir muhabbetleri de hep madde uzerine olur kişi ne kadar sağlam olursa olsun o ortama adımı attıktan sonra işler değişebiliyor "merak" dedim ya "aşk" "sevgili" "destan" "şarkı" "şiir" bu sozlerim yukarıda gecti duşunun o ortamdaki kullanmayan kişide cok buyuk merak uyanıyor cunku sozunu yukarıda ettim neredeyse yaşadıkları kafanın ustune şarkılar turkuler yazılacak : ) ama bonzai de durum hepsinden farklı aslında bonzai uyuşturucuda değil sadece zehir dir. ne uyarıcı ne uyuşturucu ne sakinleştirici tek kelime ile yuksek etkili bir zehiridir.
Bonzai'nin icinde ki maddeler nelerdir?
Evet en onemli bolum aslında en cok merak etmeniz gereken bolum burası! Bonzainin icindeki bilinen maddeleri sıralayacağım bakalım icinde neler neler varmış; Bonzai kokainden daha cok ağır bir maddedir, bu zamana kadar bonzai'nin icindeki maddelerin sadece ve sadece 4/1'i tespit edilebilmiş olmakla beraber binlerce daha bilinmeyen maddelerin olduğu soyleniyor. jwh-018 ve hu-210 adında maddelerin yapılan araştırmalar ve deneylerde butun gercekliği ile ortaya cıkıyor. kalp atışlarında şiddetli hızlanma, kalp krizi hissi, paranoya, aşırı terleme ve endişe/kaygı duzeyinde ciddi artışa neden olduğu saptandı. maddelerden ilki esrarla aynı etkiyi gosteriyor, ikincisi ise etkiyi beş kat arttırıyor. Şu zamanda her ceşit bonzai, jamaica var artık kimileri kendileri yapıyor ve piyasaya suruyor satıyor ve onlarda bunlar kadar tehlikeli olabiliyor cunku icinde neler olduğunu kestiremiyorsunuz zaten icindeki 3 4 maddeyi bilmenin ve uzak durmak icin gerekli ve yeterli olduğu kanaatindeyim..
Bonzai Neden İcmemelisiniz?
İlk once aileni duşun icme! ikinci olarak obur dunyayı duşun icme ( duşun o şekilde oldun o tirple kalp krizinden gittin sonsuza kadar o korku ile azap cektiğini ) ucuncu olarak vucudunu duşun cok kısa bir zaman icinde seni senden alır vucudun işlevlerini kısa bir zaman sonra yapmamaya başlar bobreklerin iflas eder dişlerin dokulur başlangıcında tek kullanımda bile buyuk buyuk sivilceler cıkarır. en onemlisi olmesen bile sağlığın gider ve sen hic olursun. dorduncu olarak. Beyni bitirir surekli o tirblerle gecirdiğin gunlerin sonunda kısa bir zaman sonra ya akıl hastası olursun yada acıncak hale duşersin buradaki en onemli şey olmekten sonra beynin olmesi zaten o da bir nevi olmek beyin gittimmi her şey gider seni sen yapan beynin azcık beyininiz var ise onuda uc kuruşluk zehirle yok etmeyin.
Bonzai Oldurur..
Genel olarak halk dilinde bonzai ve bunun gibi madde jamaica icen kişiler 2 sene icinde olur denilir diyelim en iyi ihtimal 5 senede oldurur değer mi? Oldukten sonra pişman olursunuz orası apacık bir gercek ama pişmanlıktan once pişman olup yeni bir sayfa acarak dumansız bir hayata merhaba demenin zamanı geldi, olum tribi yaşayan kişiler o anki durumu anlatabilirler ama tam olarak o trip anlatılmaz aslında o an psikolojik olarak olmuştur o kişi ama sadece genede bir umut vardır ve o umut insanı hayata bağlar ve tripten kurtulunmasına neden olur o an tovbe eder bir daha yapmayacağım der ama bazıları bu korku olayından sonra bırakırken etkisi gecmeye başladığı zaman o anki korkulu kafa azaldığı icin bazı kişiler icin ise muhteşem bir olay haline gelir ve belli bir zaman sonra nasıl olsa ben zirvenin en ustune cıktım ve kendimi kontrol ederek icerim ve aşırı zirve olmadan o kafayı yakalarım hesabı ile tekrardan icmeyi deneyebilir yani diğer taraf korkudan komple bırakırken diğer tarafta korktuğu halde o kafanın gizemine kapılıp bağlı kalabilir. bırakan taraf icin iyi bir olay diğer taraf icin kotu ve sonu olumle bitecek ciddi bir olaydır bonzai esrar dan 100 kat daha etkili tehlikeli derler 100 kat cok azdır 500 kat diyebiliriz ayrıca esrar ile kıyaslanmaması lazım esrar ile bonzai arasında ki fark kars ile istanbul arasındaki fark kadardır tabiri caizse bir nevi bonzai etkisi ilk baslarda esrar etkisi sonrasında o etki katlanarak cogalır artık esrar etkisinden cok değişik yerlere gelmiştir ben esrarı savunmuyorum iyi gosteriyormuş gibi algılamayın sakın bonzai kimine gore bağımlılık yapmıyor kimine gore yapıyor deniliyor bana gore insan icmek istemediği zaman icmez vucut istediğini sanmıyorum bağımlılık demek ERoiN deki gibi alınmayınca etrafa saldırmak ve o maddeyi o anda icmek ve vucut'un isteğini yerine getirmek şeklinde olur bu anlattığım fiziksel bağımlılık bu tur bağımlılı olduğunu duymadım gormedim bilenler varsa yorumlarda belirtebilirler. Bir diğer bağımlılık ise psikolojik bağımlılık her ne kadar vucut istemese bile beyin istiyor ornek vermek gerekirse sigaradan verebilirim sigarada bir cok turlu bağımlılk var hepsi var biz psikolojik bağımlılığını ele alalım; bonzai de bu şekildedir beyin ister fakat extacy kokain ve alkol gibi istendiğini sanmıyorum bunu icen surekli icen kişiler varsa bilgilendirirse sevinirim. Yani işin ozu şudur; Bırakmak sizin elinizde ne olursa olsun hangi madde olursa olsun beyninize ve nefsinizle savaşın biliyorum bu cok buyuk savaş olacak ama istedikten sonra herkes bunu başarabilir ve başardıkca eskisine gore yeni halinizi analiz edin eski haldeki haliniz mi yoksa yeni haliniz de mi daha mutlusunuz.
Bonzai Sizofreni Akıl Hastası Yapar!
Bonzai hangi maddelerden yapıldığı tam olarak bilinmiyor ama yukarıdaki yazımda bilinen bir kac maddesini yazmıştım. Bir kac dumanda olum tribine sokan anlatmaya calıştığımız bu madde o anki korku endişe ve olduğunu sanmak veya delirdiğini hissetmek sonsuza kadar bu şekilde kalacağını duşunmenin ve en onemlisi o anda halusinasyon gostermesi ornek olarak etafına baktığında nerdeyim ben diye farklı yerleri gormek korkusunun daha cok artmasına ve o anlık beyinde buyuk oluşan buyuk hasar, karşısında ki insanı değişik yaratıklar gibi gormek canavar veya cok kucuk yahutta bir bina kadar gozunde buyuduğunu gormek vs gibi bu halusinasyonlar kişiden kişiye değişir bu o anlık delirmektir ve cok ciddi hasarlar meydana getirdiğinden zamanla akıl hastalıklarına en basit olarak panik atak sonrasında sizofreni olmasına neden olabilecek kadar tehlikeli sonucunda bonzainin zararlarını anlatmakla bitiremeyiz ama en ama olum 3 sene icinde gercekleşebilir ondan oncesinde zaten akıl hastası olmanız bile olmekten bence daha kotu bir durum olduğuda bir gercektir.
Bonzai Bağımlılık Tedavisi
İlk once kişinin bırakmayı istemesi, bu tur ortamlardan uzaklaşması ve kullanan arkadaşlarını uyarıp ictiği takdirde onlardan uzaklaşması gerekirse bulamayacağı yerlerde olması ve aramaması kısa bir zamanda oleceğini duşunmesi hep bir sonraki sefere bırakacağım dememesi o anda bırakması kendini kandırmadan zararlarını iyi analiz edip her aklına geldiğinde kotu sonuclarını duşunerek bir adım geri atması. Tedavinin ikinci aşaması, vucudun maddeden temizlendiği detoksifikasyon donemidir. Vucuttan arındırma evresinde maddenin birden bırakma zamanında meydana gelen yoksunluk belirtilerine gore ilac ile tedavi ile bu belirtileri ortadan kaldırmaktır. Gercekten bırakmak istiyorsanız uyuşturucu tedavisi yapılan sağlık kuruluşlarına en kısa zamanda muracaat ediniz.
Olume Goturen Olum Tribi
Adı ustunde olum tribi o anda oleceğini sanmak yada delirdiğini sanmak, yada olduğunu, fark etmez olum tribinin genel hayal dunyası budur olum tribine yakalanmamak icin yapmak gereken icmemek ama illa icicem derseniz kontrollu icmek birden asılmamak ama işte bunu ayarlıyamaszın genelde kafası gec gelenler olum tribine sokar kafa gelmiyecek sanıp birde asılmak, sonucu trip kotu trip adamına gore değişir ama genelde olum tribine girilir o an olecekmiş gibi kalp atışlarının hızlanması yani kalp krizi gecirecekmiş hissi, aslında bu tripler panik ataktır panik atak belirtisi ve etkisi aslında olmayan olayı9 beyniniz varmış gibi size lanse ettiriyor korkunun ve o durumun verdiği keder olume bile goturebilir bunu yaşamamak icin esrar da dahil hic bir şey icmeyin sadece bonzai yada jamaica değil esrar'ın iyisi olursa ve yuklenirseniz oda olum tribine sokabilir uzak durmak lazım akıllı olmak lazım o an gelince tovbe bile edersiniz bir daha icmemek icin ama o an aslında son pismanlık fayda etmezin tobesidir ama oyle yada boyle atlatırsnız asıl durum bundan sonra bir daha icmemek uzere o anda tovbe edip yemin etmedin mi? ettin o zaman bir daha icme... sozunde dur...!! Şimdi asıl meseleye gelelim bu olaydan cıkmamanın bir cok yolu var oturuyorsan kalk gez oda yetmezse soguk havaya cık beynini o durumdan arındırmaya bak unut yani oda olmadı git yuzunu yıka soğuk suyla oda olmazsa sacını başını yıka oda etki etmediyse soğuk duş al oda etki etmezse eder eminim bunların coğu psikolojik olarak insan rahatlar kendini gecmesine bırakır aslında durum o kadar vahim değil ama bu maddelerin etkisi insanları korkaklaştırdığından sanki cok onemli bir durum bir şey olcakmış izlenimi verir ve korkarak korkular artar ve sonucunda tavan yaparak olum tiribinin adını alır, kimi kurtulur yoksa kalp krizinden adamı goturur genc yaşta soğuk su iyi gelebilir eğer bu durumdaysanız olmazsa cıkın soğuk havada gezin kendinizi başka şeylere verin en onemlisi biraz sonra gececek umudunu tutun icinizde zaten biraz sonra gececek aslında bir şey yok sadece yukarda dedim ya korktuka etki coğalıyor aslında etkisi normal uyuşturucu psikolojiktir o yuzden AYIK olun...
Cok gec olmadan Uzak durun....!
Kaynak: http://www.bloggokhantekin.com/2014/05/insanlarin-canini-alan-zehir-bonzai-nedir-ne-degildir.html