CV Maker sitesinden yaklaşık 1 ay once CV hazırlamak icin 17TL gibi bir fiyat odeyim CV hazırladım. Sabah gelen mailde 2 aylık toplam 158 TL yani aylık 79 TL gibi bir fiyat kesmek istediklerini ve ne şanslıyım ki o kartımda para olmadığı icin kesemediklerini soylediler. Bu 17 TL'yi oderken 79TL'lik aboneliği başlatmış olmuşuz haberimiz olmadan. Okumadan her şeye "Next" demenin zararı oldu bu galiba. Dolandırıcı dememdeki asıl olay, bu aboneliği kendi metinlerinde saklayarak, gizli bir şekilde yani goz onune cok koymadan sinsice yapmış olmaları. Gercekten duzgun bir şekilde okumak gerekiyor bu yeme duşmemek icin. Benim gibi bircok mağdur olduğunu fark ettim. Hesabımı kapatabilmem icin ise bu borcu odemem gerektiğini soyluyorlar. Ben bu parayı odemeden nasıl kurtulurum? Banka hesabımı falan mı kapatsam? İşe yarar mı? Kullanmadığım bir hizmete para vermeyi gercekten istemiyorum. Her şeyi gectim, param olsa veririm. Uc kuruş paramız var, onu da bu hilekarlara kaptırmak cok uzuyor. Keşke daha dikkatli olsaydım.