Başlıkta bahsettiğim gibi 4 universite arkadaşı olarak bir web sitesi actık ve onun uzerine calıştık mart ayından bu yana. Bazen motivasyon duşukluğu yaşayıp yazı yazmayı bıraksakta son 2 gundur tercih donemlerinin yaklaşması ve tekrardan yeni bir başlangıc yapma isteği ile yazılarımıza başladık.
Tercihle alakalı konuların sitemizle aslında alakası yok ama bu donemde tıklanma kazandıracağını duşunduğumuz icin bu işe de giriştik. Bunun yanı sıra listeler, nedir, kimdir gibi kategorilerimize elimizden geldiğince %100 ozgun icerik hazırladık ve yazdık.
Peki bunları neden soyluyorsun derseniz oraya geliyorum şimdide. Burada web sitemizin adını paylaşmak reklama girer ve reklam yasak mı değil mi bilmiyorum. Ama yasak değilse buraya eklerim linkini bilgilendirirseniz. Onun dışında eğer incelemek isterseniz size ozel mesaj yoluyla sitemizin adresini atmak isterim. Goruşlerinize gore iyileştirmeler, geliştirmeler yapmak istiyoruz.
Bir de son olarak bu konularda deneyimli kişilerin tavsiyelerini ve sitemizin tanıtımı icin nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda bilgilendirmesini bekliyorum.