Merhaba değerli iyinet ziyaretcileri, başlıktan da anlaşılacağı gibi sac cıkaran formuller hakkında bilgi edinmeye calışıyorum. İnternette arama yaparken envai ceşitte formuller ve onerilerle karşılaşıyoruz. Youtube uzerinde sac cıkardığını iddia eden yuzlerce kanal sahibi var. Lakin hic biri beni tatmin etmedi. Hatta yorumlarda sac cıkardığını iddia edip resim koyanlar da var. Bu durum bile bana pek inandırıcı gelmedi. Bilemiyorum ben mi cok şupheci yaklaşıyorum, yoksa gercekten sac cıkaran formuller var mı ?

Siz değerli ziyaretciler bizzat kendiniz kullanıp ta sac cıkaran bir formule denk geldiyseniz resminizle beraber bana yardımcı olursanız sevinirim. Bingol'lu fatih isminde biri youtube kanalında cok iddialı şeyler soyluyor. Soylemine gore kendisi yaklaşık 1.5 yıldır evde yaptığı bir şampuanla saclarını cıkardığını iddia ediyor. Bu arkadaştan alışveriş yapan oldu mu? Acaba bu arkadaş doğru mu yoksa dolandırıcı mı ? Tecrubesi olanlar yardımcı olursa başkalarına da yol gostermiş olacaktır.

Sac cıkartan solusyon hazırladıığını iddia eden Bingol'lu kuşcu Fatih'in videosunu da ekliyorum.