Herkese merhabalar, coğu kişinin de bildigi uzre incehesap.com sitesinde " Gaming gecesi " adı altında cuma gunleri urunler indirimli şekilde satılıyor. Wireless mouse arıyordum uzun zamandır ve indirim gunu ASUS ROG gladius II Wireless mouse yi 550 TL'ye sipariş verdim. Urunu sipariş vermeden once bayağı araştırıp aldım. FPS oyunları oynayan birisiyim ve kaliteli bir urun almak istemiştim. Urun elime geldi, şarjı yoktu şarja taktım kablolu olarak gayet duzgun calışıyor fakat kablosuz Wireless veya Bluetooth ile duzgun calışmıyordu. Urun keza cok ağır fakat daha once de yazdığım gibi ağırlığından ve kablosuz şekilde duzgun calışmadığı icin oyun bile oynayamadım. Surekli kopukluk ve titreme olayları oluyordu. İade etmek icin tekrar kutusuna koyup, iade talebi oluşturup gonderdim. Urun karşı firmaya ulaştı ve aradan bir hafta gecti geri donuş veya iade yapılmadı. Aradım yarım saatten uzun sure telefonda bekledim, sonunda bağlandım ve satılan hicbir urunun iade almadıklarını beyan ettiler. Kendileri iade almadıkları icin asıl satıcı firma olan ASUS'a urunu gonderip onların kontrol etmesi sonrası ASUS urunu iade alıyormuş. İnce hesap kesinlikle satılan hicbir urunun iadesini almıyor yani. Bu bana şahsen komik geldi cunku ben bu firmadan bir suru alışveriş yaptım. Allah'tan hicbir urunde sıkıntı cıkmadı ve ilk defa boyle komedi absurt bir durum yaşıyorum. N11, Hepsiburada, Teknobiyotik, Sinerji vs. gibi hicbir firmada boyle bir durumla karşılaşmadım.
ASUS ile goruşmemi soylediler yarım saatte orada telefonda bekledim. Urunun seri numarasını istediler isim ile kontrol yapamıyoruz dediler. Tekrar İncehesap'ı arayıp seri numarasını aldım. Bu defa ASUS yetkili servisi mouse ve klavye icin teknik destek sunmadığını belirtti. Benim bu işlemi yapmam tam iki bucuk saatimi aldı. İki bucuk saat boyunca telefonda bekledim ve sonuc bu. Sonrasında son bir şans incehesabı tekrar aradım urunun kutusunun yırtık olduğundan dolayı ASUS'un yetkili servisinin iade almadıklarını soylediler. Bayağı munakaşa yaşadım sonuc değişmedi cunku ben urunu duzgun bir şekilde gondermiştim. Arkadaşlar cidden size soruyorum, ben urunun kutusunu yırtıp neden iadeye gondereyim? Bu nasıl mantıktır anlamadım. En son lanet olsun bari duzgun calışır şekilde onarıp veya değiştirip geri gondersinler diye ustune basa basa soyledim ince hesap da ki kişi bana bizzat kendisinin ilgileneceğini ve bana kendisi tarafından donuş yapacağını soyledi. Eğer donuş yapmazsa ve urun yine bozuk cıkarsa Technopat ve diğer siteler uzerinde bu olayı anlatıp, haklarında şikayette bulunacağımı beyan ettim. Bu olayın da uzerinden bir haftadan fazla gecti. Herhangi bir geri donuş veya kargo bilgisi almadım. Bugun aradım acaba ne oldu ne bitti diye merak ettim. O bana soz veren eleman cıktı yine, guya ayın 19'un da bana kargosu yapılmış ve ben urunu teslim almış olarak goruntuleniyormuşum. Kafayı yememek elde değil gercekten. Urun gelmiş guya ve ben teslim almışım. Ama oyle bir durum yok. Bana kargo bilgisi vermiyorlar, hangi kargo firması getirmiş bilmiyorlar, kime teslim etmişler bilmiyorlar. Yahu bu ne kadar sacma sapan bir durum. Bir saat sonra beni arayacaklarını ve detaylı bilgi vereceklerini soylediler. Bakalım ne olacak merak ediyorum şahsen.