benim annem bir melek babalarla dans benim annem bir melek dans yarışması
Cahit bir sabah beli tutulmuş olarak kalkınca herkes onu bu dertten kurtarmak icin careler uretmeye başlar. Sonunda Nalan’ ın onerisi ile guzel bir masaj salonu bulup bir kac seans masaj yaptırmasına karar verilir. Neriman bu fikri pek istemese de kabul etmek zorunda kalır. Cahit onu masaj salonuna goturen Cetin ve Metin’i ikna ederek masaj salonu yerine durağa gider ve orada duzenlenen tavla turnuvasına katılarak butun şoforlerin parasını almaya başlar.
Bu başarı ve heyecan yuzunden sırtının tutulması da gecer. Akşam eve donerken ertesi gun de duzenlenecek olan turnuvaya katılabilmek icin sanki sırtı hala sorunlu imiş gibi yapar ki ertesi gun gene masaj salonuna gitmek bahanesi ile evden cıkabilsin. Bu arada Neriman endişelidir, gazetelerde okuduğu masaj salonları ile ilgili haberler yuzunden tedirgindir. Kocasının bir an once iyileşmesini de istediğinden arayıp tarayıp kendi kafasına yatan bir masaj salonu bulur. Ancak bu kez Neriman’ın da işleri karışabilir?
Bu arada Sinem’in okulunda babasız cocuklar yararına bir balo duzenlenmiştir. Babalar ve kızları dans edecektir. Ama Cetin hızlı danslarda iyi olmasına rağmen balolarda yapılan dansları hic bilmemektedir. Sorunun cozumu yine seyirciyi kahkahaya boğacak elbette.
Benim annem bir melek 23. bolum ozeti
Yerli Diziler0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yerli Diziler
- Benim annem bir melek 23. bolum ozeti