ESRARENGİZ KAZA

Saffet ve Gamze’nin nişanını basan Doğan Bey ve adamları Meral’in arsanın satılması icin anlaşmaya varacağını soylemesi uzerine toreni terk ederler. Meral, Saffet’in nişan gunu kotu bir olay yaşanmaması icin geri adım atmıştır. Ancak, arsanın satılması konusunda hala bir karar vermiş değildir. Anlaşmanın imzalanması icin Doğan’ın ofisine gittiğinde, Saffet icin en doğrusunu yapacaktır…
Kerem Buket’in kendisine donmesi icin once Oktay’ı ondan uzaklaştıracak bir plan yapar. Arkadaşlarının da yardımıyla Oktay’ın cebine uyuşturucu madde koyup Oktay’ı yakalamaları icin polise ihbarda bulunur. Oktay kendisine hazırlanan tuzaktan habersiz kafede Buket’le zaman gecirirken polis tarafından yakalanır. Hapse girer. Ailesinin durumdan haberi yoktur. Buket perişandır, Oktay’ı hapisten kurtarmak icin Kerem?in babası Doğan Bey’den yardım ister…
Ali Meral’in evinde saklanmaya devam ederken huzursuzdur. Barış’ın Eda’ya zarar vermesinden korkmaktadır. Bir an once Eda’ya ulaşıp onu uyarmak icin arkadaşlarından yardım ister. Saffet, Memo ve Koray ise, Ali’nin işaret ettiği tehlikenin ciddiyetinden habersizdirler. Ali Barış’ın yazdığı kitap ile Eda’nın başına gelenler arasındaki bağlantıyı cozmuştur. Mavi Sakal kitabında anlattığı hikayenin finali olarak Eda’yı oldurecektir. Bu durumda Barış’ın Eda’yı oldurmek icin plan yaptığı acıktır. Ali arkadaşlarına Mavi Sakal’ın tehlikeli planını anlatmaya calışsa da; kimse bu konuda onun kadar endişeli değildir. Ali sonunda Eda?ya ulaşır ve ona her şeyi anlatır…
Pamuk Dizdar’la broşur dağıtmaya devam ederken Ozge ve Tamer’i gorur. Ozge ne yapacağını bilemez. Pamuk gorduğu tablo karşısında yıkılmıştır…
Sibel, Ekin’in erkek arkadaşı Burak’ın, kaldıkları eve taşındığını İbo’dan saklamaya devam ederken İbo gerceği oğrenir. Sibel’in ona yine yeni bir yalan soylemesi İbo’yu cileden cıkarıcaktır…
Saffet nişan hediyesi olarak Gamze’ye bir araba alır. Gamze isteksiz hediyesini kabul eder. Saffet aldığı arabayla Gamze’ye direksiyon dersleri verirken beklenmedik bir şey olur. Karşıdan gelen bir araba Saffet ve Gamze’nin arabası uzerine surer. Sonucları buyuk dehşete yol acacak bir kaza yaşanır.