Benim 2 adet Hotmail mail adresim var ve ikisini de şu an kullanmıyorum. bunların yerine Gmail hesabımı kullanıyorum. Kullanmadığım iki Hotmail adresime de onemli mailler geliyor ve bunları Gmail hesabıma yonlendirmem gerekiyor fakat Gmail sadece 1 adet Hotmail/Outlook hesap yonlendirmesine izin verdiğinden dolayı bir turlu yonlendirme işlemini yapamıyorum. Ben bu sorunu nasıl cozebilirim?

Ben a Hotmail adresmi Gmail adresime yonlendirdim mailler geliyor fakat b'yi bir turlu yapamadım. Aklıma şoyle bir yontem geldi acaba calışır mı?
Ben b Hotmail adresimi a Hotmail adresime yonlendirsem. Daha sonra a'daki b mailleri Gmail hesabıma gelir mi? Eğer gelirse bu yonlendirme işlemini nasıl yapabilirim?

Cunku Outlook mailini bir turlu diğer Outlook hesabıma yonlendiremedim. Programda oluyordu ama sitede hata veriyor. Bir turlu yonlendirme işlemi yapamadım. LMAP yapıyorum sorun oluştu diyor. Pop yapıyorum bu sefer de hesap ayarlarında sorun oluştu falan diyor. Kısacası bu mail yonlendirme işlemini nasıl yapabilirim arkadaşlar?
Kimse yardım etmeyecek mi?
@Recep Baltaş nasıl yapılacağı konusunda bilgin varsa yardımcı olabilir misin. Kac gundur yonlendirme işlemi yapamıyorum.

Teşekkurler şimdiden.