Merhaba arkadaşlar. Bugunku yazımızda kategorilere gore secilmiş alan adlarını ve bu alan adları ile ilgili kısa analizlerimizi yazmak istedik. Eğer beğenirseniz lutfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin konudan. Teşekkurler.
KAYNAK: https://www.isimyakala.com/bugun-dusecek-domainler/26-mart-2019-dusen-domainler/
26 Mart Bugun Duşecek Alan Adlarının Analizleri
Jenerik domain onerileri;
tandir.net, secmen.net, kolluk.org, verem.org, kalemtras.net alan adresleri gunun alım fırsatlarıdır.
verem.org alan adı kısa ve jenerik olması ile gunun dikkat cekenlerinden. Bu hastalık ile ilgili vakıf calışmalarında kullanılabilinecek .org uzantısı ile uygun bir adrestir.
secmen.net adresi ile ozellik secim donemlerinde paylaşacağınız haberler, secim oncesi analizleri ve secim sonucları haberleri paylaşabileceğiniz guzel bir proje uretebilirsiniz.
Araba domaini onerileri;
arabaalim.com, arabayorumlari.com alan adresleri gunun dikkat ceken araba inceleme ve arabalar uzerine e-ticaret domainleridir.
Bilet domaini onerileri;
biletxl.com internet dunyasının populer sektorlerinden bilet alım satım ve fırsatları icin kısa bir alan adı olması ve marka potansiyeli yuksek .com uzantısı ile dikkat ceken bir adres.
Bilgi domaini onerileri
bilgisaati.net, bilgiarsivimiz.com gunun favori bilgi kelimesi gecen alan adlarıdır.
Dizi ve Film domaini onerileri
kralfilm.net, haberreji.com, dunyafilm.com, 24saatdizi.com, dizisohbeti.com, sizinsinema.com, belgeselkeyfi.com, filmdizilistesi.com
alan adları gunun dikkat cekenleridir. Bu sektorde cok fazla mahkeme kararı ile kapatılma vakası olduğu icin lutfen adresleri almadan once mutlaka Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu sorgusundan BTK Sorgu linki vasıtası ile kontrollerinizi yapınız.
Eğitim domaini onerileri
derskamp.com, haberokul.com, egitmenara.com alan adları gunun eğitim kelimesini iceren alan adı onerilerimizdir.
Ozellikle egitmenara.com alan adı; velilerin yakın cevrelerindeki ozel ders veren eğitmenlere ulaşmalarını sağlayacak mobil uygulamalara uygun bir isim olması ile dikkat cekmektedir.
Ekonomi, Kripto Para domaini onerileri
kriptotavsiye.com, sanalparakasa.com, sanalcoinmarket.com, dijitalparakasa.com gunun bu kategorideki favori alan adlarıdır.
E-Ticaret domaini onerileri
tablosatis.com, imzalikitap.com, isteturkiye.net, hirdavatyurdu.com, bereketlimarket.com, takasediyorum.com, acelekitapgelsin.com alan adları bugunun listesinden sizler icin sectiğimiz e-ticaret domainleri ve yeni iş fikirleri siteleri icin ideal alan adlarıdır.
Haber domaini onerileri
haberde.net, eminhaber.com, hhaberler.com, ajansdogu.com, habercizgi.com, ustagazete.com gunun dikkat ceken duşecek haber kelimesini iceren alan adlarıdır.
Moda domaini onerileri
modaluks.com, enmodalin.com, modainsta.net, modavekadin.net
Teknoloji domaini onerileri
teknoflo.com, teknorita.com, teknodolap.com, teknokesif.com
Tatil domaini onerileri
karadenizotel.com
Oyun domaini onerileri
oyunkoyu.com, oyunpedi.com, ilkokumaoyunlari.com
Hayvanlar ile ilgili domain onerileri
patiekspres.com
Forum domaini onerileri
adaletforum.com
Yemek domaini onerileri
hepsitarif.com, pastaresim.com, yemekkursum.com
Sağlık domaini onerileri
sagliklibilgiler.org
Spor domaini onerileri
analizspor.org
Kult domain onerileri
Bu bolumumuzde (kendi markasını oluşturacak alkislarlayasiyorum tarzı adresler) onermekteyiz;
3ceyrek.net, haberzap.com, tosthane.com, kazanova.net, siyahgece.com, alinyazim.net, gurbetyolu.net, sahnebenim.com, sonsuzturk.com, dortdortluk.net, gizemlikutu.org, yaramazkalem.com, tutumlukirpi.com, milyonicerik.com, elektriklidunya.com
Diğer dikkat ceken domain onerileri
vizeturk.com, yeni1ilan.com, islamkent.org, tarihlist.com, ilanmemur.com, ytmp3indir.com, etkinpazar.com, gidisdonus.org, kitapdukkan.com, telefonhane.com, aktuel-urun.org, fuarturkiye.org, kolayrandevu.net, naturelbitki.com, magazintakip.com, derinhavadis.com, karsilastirma.org
Tum listeyi tablo halinde eklemek istedim ama 40.000 karakter sınırı olduğu icin hata veriyor arkadaşlar.
Sitemizde gorebilirsiniz duşecek secilmiş adreslerin tam listesini: https://www.isimyakala.com/bugun-dusecek-domainler/26-mart-2019-dusen-domainler/