Merhaba,

Uzun zamandır uzerinde calıştığım, DomainUsta ve Akay'ın test ettiği, Alan adı takip işlemlerini kolay ve hızlı şekilde yapmanızı sağlayacak olan yazılımı sizlere tanıtmak istiyorum.

WILU ve WILU Downloader & Filter Yazılımları
Downloader bu post icerisinde daha aşağıdadır.

------------------------------------------------------------------------------

WHOIS Look Up - WILU​

Bu yazılım ile (WhoIsLookUp.exe - WILU);

Whois serverlarına doğrudan sorgu gonderebilirsiniz Listeler oluşturarak bunları istediğiniz zaman sorgulayabilirsiniz. Takip listesi oluşturarak, ilgilendiğiniz alan adlarını istediğiniz sure aralığında ( 1 saniye - 5 dakika ) sorgulayabilirsiniz. Savespell,Domainstandı botları ile bu sitelerde listelenenen alan adlarını alarak bunlara 6 farklı şekilde filtreleme uygulayabilirsiniz. Savespell,Domainstandı gibi sitelerden gelen alan adlarını, sorgularınız sonucunda kayıtlı veya boşta olan alan adlarını Yazıcı ile, Xml veya Metin belgesi şeklinde cıkartabilirsiniz. GMail ayarları ile yazılımın size duşecek alan adlarının belirlediğiniz gun once e-posta ile haber vermesini sağlayabilirsiniz. Yazılımın acılış şeklini, Windows başladığında acılıp acılmamasını gibi ayarları yapabilirsiniz. Takip listenizdeki alan adı duştuğu anda alarm verilmektedir. Bip Bip Bip Esas olarak .com ve .net uzantılar baz alınmıştır. Diğer uzantılar icin whois serverlarının verdiği cevap sorgulama surenize gore değişebilir. Bu yuzden bunu eklemek istedim. or: .org uzantısı icin saniyede bir sorgu gonderemezsiniz limiti var. .com ve net icin sorun yok.
Yazılım ile ilgili ayrıntılı resimler aşağıdadır.

WILU Tanıtım Videosu

WILU - Alan Adı Yakalama ve Takip Programı Tanıtım Videosu

Her mesajda 10 adet resim ekleniyormuş. Resimleri gormek icin diğer forumdaki başlığa bakabilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------