polismemuru.com oryantal.net beyin.info ozelhayat.org jeopolitik.org fanus.org renklifilm.com gonca.com
boyuthaber.com boyuthaber.net akicihaber.com haberistan.info ihahaber.com afyonlokumu.net
kanserhastasi.com kansertedavisi.com ilaclarim.com dogalurun.info dogalilac.net saglikder.net saglikkurultayi.org
seyircisi.net bilgikitabi.com bilgisavar.com kalitemarketi.com ithalet.com konumuz.com
sanatasarim.com sanatsalboyut.com sanatsehir.com
sanskapisi.com sevdayolculari.com buradanbulun.com domainsatilik.com domaintrailers.com insaatboyalari.com ilandunyasi.net emlakdefterim.com kiraliklarim.com sesliturkiye.net
siteregister.org uploadfilemirror.com testspy.com videovevo.com
dostradyo.net coolradyo.com radyobay.net
beyazmelek.com nasilgitsek.com oyunmasali.org kompresorler.net analizdersaneleri.com anadolutakimlari.net tasarimtakimi.net ozgunyayin.com giysigiydir.com medikalgiysi.com oyunhepsi.net ilandunyasi.net hikayefikra.info taatil.net kalbimdesin.info ustamotor.com cyberyazilim.com annevebabayiz.com gazetedergibayii.com egitimbir.org cobanyildizlari.com guvenhukuk.net hukukonline.net maliyeokulu.net zonealarmm.com forzaslan.net otohurdaci.net futboley.com futbolarea.org bedavamanken.com ziraiticaret.com pusuladenetim.com movetoistanbul.com adanabazaar.com turkiyebazaar.net ankarabazaar.com ankarabazaar.net nettebilgi.net forumkayseri.org sahilsofrasi.com muhabbetbuyusu.org catikatim.com diziseyircisi.com turkapizza.com vitaminler.info ekolojim.com sorucu.com siparisformu.info siparisformu.org teknoyasam.org teknikmerkez.net guzellikmerkezi.info okeykeyfim.com otomerkezi.net pompamerkezi.net
Listeleri biraz gruplamaya calıştım. Kısmen gruplanmış şekli capraz.org'dadır.

Kaynak : Capraz Blog / 1 Temmuz 2010 | Snapnames Duşecek Domainler
Duşecek domainlerin bazıları icin ayrıntılı bilgi : Duşecek Domainler

k.gelsin

not: Domainler 1 temmuz snapnames listesinden alınmıştır. Hepsinin duşuş tarihi kontrol edilmedi.