Merhaba.
Uzun bir suredir "YaaniMail" kullanıcısıydım ancak perşembe gunu mailime hicbir şekilde giriş yapamadım.
Şifremin ya da mail adresimin hatalı olduğunu soyleyen bir uyarıyla karşılaşıp durdum ama şifremin ve mail adresimin doğru olduğundan emindim.
Bir ihtimal calınmış ya da dalgınlığıma gelebileceğini duşunerek şifremi unuttum seceneğine tıkladım ve mail adresimi yazdığımda "hesap bulunamadı" uyarısıyla karşılaştım.
Hemen tekrardan kayıt olmaya calıştığımda ise "bu mail adresi daha once alınmış" uyarısını verdi ama hala şifremi unuttum kısmına girince "hesap bulunamadı" uyarısı veriyordu.
YaaniMail'in destek mailine mail attım erişemediğimi belirttim ancak bir donuş alamadım. Turkcell muşteri hizmetlerini aradım onlar da YaaniMail servisine destek veremediklerini soylediler.
Tekrardan YaaniMail'in destek mailine bir mail attım yine donuş alamadım.
Ve şu an tum bankacılık, sosyal medya, Disney+ gibi icerik platformlarına kayıtlı olan mail adresime erişemiyorum.
Dun dizi izlemek icin Disney+'a giriş yapmaya calıştım ama mail adresime kod gonderdiği icin giriş yapamadım ve bu sadece bir ornek.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı?
Şimdiden teşekkur ederim.