Merhaba. Dun Amazon affiliate programına katıldım ve kayıt işlemini başarılı bir şekilde tamamladım. Fakat kayıt işlemini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra yukarı bir uyarı penceresi cıktı. Uyarıda tam olarak şoyle yazmakta:
onemli uyarı
size odeme yapabilmemiz icin vergi bilgilerinizi almamız gerekir. Bu bilgileri yalnızca birincil hesap sahibinin girebileceğini unutmayın. Bu ayın 15'inden sonra vergi bilgilerinde yapılan herhangi bir guncelleme, yalnızca gelecek aydan itibaren gecerli olacaktır. Vergi bilgileri zaten gonderildiyse bu mesajı dikkate almayın.
Size odeme yapabilmemiz icin odeme bilgilerinizi almamız gerekir, odeme bilgileri zaten gonderildiyse bu mesajı dikkate almayın.
Şimdi vergi numarası icin Azerbaycan'da vergi idaresi bulunmakta tabii memlektimde ama babam memur olduğu icin devlet işlerinden anladığı icin bir de ona sorayım dedim. Acıkcası herhangi bir sermayem yok bu iş icin ama TikTok, Instagram gibi yerlerde urunlerden paylaştım ve Amazon linkini bıraktım orada tıklayıp satın alan olur belki diye ve bundan komisyon kazanırım belki dedim. Babam ise ne yapacaksın vergi numarasını diye yapma borc falan yazarlar diye ayağımıza korkuyor.