Selam, işyerimiz icin bir web sitesi yapmaya karar verdik. Wix'in arayuzu ve pratikliği hoşuma gittiği icin Wix uzerinden yapmaya başladım. Oto deri doşeme işi yapıyoruz, sitede yaptığımız işlerin listesinin olduğu bir bolum, yaptığımız işlerin resimlerinin bulunduğu galeri bolumu ve iletişim bolumu mevcut ve bu bizim icin yeterli. Wix'in sınırsız premium paketini almayı duşunuyorum, şu an %50 indirimde ve 1 yıllık KDV dahil 280TL gibi bir ucreti var. Paketin icerisinde:
SINIRSIZBandwidth 10GBDepolama Domaininizi Bağlayın Wix Reklamlarını Kaldırın 1 Yıllık Ucretsiz Domain 1 Saatlik Video Yukleme 75$ Reklam Kuponu Site Trafiğini Guclendirme- 60$ Değerinde Ziyaretci ve Muşteri Analizi- 60$ Değerinde
Ozellikleri bulunuyor. Sizce bu parayı vermeye değer mi? Bunun haricinde, Google ve Facebook'ta reklam vererek muşteri cekmek istiyoruz. Google Adwords reklamı şu an icin onceliğimiz. Daha once Google uzerinden hic reklam vermedim ve sadece son beş gun icerisinde araştırıp oğrendiklerimi biliyorum. Yaptığımız iş ile ilgili anahtar kelimeleri Google'da arattığımda ucretli reklam vermiş sadece uc, dort web sitesi bulunuyor. Bu bizim reklamımızın ustlerde gozukmesi icin sanırım bir artı olacaktır, sizin duşunceniz nedir?

Web tasarım işleriyle uğraşan bir tanıdığım bana Google Adwords'un Wix uzerinden yapılan siteleri ust sıralara koymadığını ve kaynak kodunu gorduğu icin boyle yaptığına dair bir şey soyledi. Bu bilgi doğrumu? Wix ile yapıp .com domain bağlattığım site icin Google Adwords reklamı verdiğimde bir sorunla karşılaşır mıyım?

Son olarak Google Adwords'un butce planlaması sayfasında ozel butce ayarladığım zaman en ucuz ucreti gunluk 17TL gosteriyor ve aylık 500TL civarına tekabul ediyor buda. "Aylık tahmini 30.040 - 50.100 kullanıcıya erişip 1.660 - 2.790 reklam tıklaması elde edin" Şeklinde bir not duşulmuş paketin altına. Şimdi benim burada anlamadığım ve sormak istediğim soru şu, odeme sayfasında Google Adwords hesabımıza telefona bakiye yukler gibi mi TL yukluyoruz? Tıklanma başına ucret diye bir mevzunun olduğunu biliyorum, şimdi mesela ben 100TL odeme yapsam da kabul edilir mi? Yani illa butce planlaması sayfasında bana gosterdiği gunluk minimum 17TL rakamını baz olarak odeme yapmam gerekmiyor oyle değil mi?
İlgili site: Mert Oto Deri Doşeme l Direksiyon Deri Kaplama l İstanbul