Oncelikle İyi gunler diliyorum.
Youtuba 2 yıl once ekipce yapmış olduğumuz bir gezide cekmiş olduğum horon videolarını youtube atmıştım. Zaman icinde baya populer olan bu videoların birine dun telif yediğim haberiyle birlikte şok oldum. Bana telif atan şahısın videosuna baktığım zaman ayrı şok oldum cunku alakasız bir resimle beraber arkada benim videomun sesi tamamen kullanılmış. Resimlerde de gorduğunuz gibi her şey ortada ancak youtube bu emek hırsızının videosunu attığım teliflere ve maillere rağmen kaldırmamıştır. Olay dun gercekleşti ne yapmam gerekiyor bir yardım ederseniz sevinirim.
Videoların linkleri:
Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et
Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Dipnot: Şahısın yuklediği horon isimli video Viyanadaki horon videomdan calıntı, diğeride Paris'tekinden. İlk defa konu actım bir kusurum varsa maruz gorun.