Aylık 15.000 Aranma Hacmi Sektorel Ve Projelik / Keyword Domain 20:tl Gidiyor​

Kayıt Tarihi : 26.04.2014 Bitiş Tarihi : 26.04.2015 Kayıt Firması : İsimtescil Transfer Ucreti : Firma ici ucretsiz. Başlangıc Fiyat : 20 :tl Minumum Artış : 3 :tl Bitiş Tarihi : Son tekliften +48 saat sonra Hemen Al : 300 Odeme: Finansbank Enpara

Not..!!!!!​

.com ve .net uzantıları dolu .net icin 475 $ dan satışta olan domain 20 :tl başlıyor. com ve net domainlerin'de site kurulu olmadığından iyi bir proje ile guzel gelirler sağlanabilecek bir domain.

Uzun suredir bu domain aklımdaydı fakat proje ile ilgilencek zamanım olmadığı icin direk satıyorum iyi bir script ve iyi bir seo calışması ile bu kelimede ilk sayfada cıktığınızda iyi gelirler elde edebilirsiniz mesala telefonculara sitede vitrin satabilirsiniz bir telefoncuya girip benim siteme aylık 10 bin kişi giriyor gel senin telefonlarını sitede yayınlıyım aylık 30-40-50 tl dediğinizde coğu telefoncu bunu kabul aylık 30 tl den reklam verseniz turkiye genelinde 50 telefoncu ayarlasanız oturduğunuz yerden aylık 1.500 tl kazanc sağlarsınız bu benim fikrim sadece oneri

R10 Dışı İletişim Skype : computer_doctor89

MULTİ MULTİ 2
MULTİ