1.90 TL Ye Alan Adı Reglenir. 7/24 Destek
Merhabalar daha onceden coğu kişiye gerek forumda gerekse forum dışı alan adı regledim ardından aklıma sabit bir konum olması ve ihtiyacı olanlara alan adı ihtiyacını gidereyim dedim ve şuandan itibaren alan adı satışlarım başladı hem ucuz hemde hızlı bir hizmet vermek uzere kişiye ozel alan adı regliyorum.
Oncelikle reglediğim firma ve transfer vs. gibi genel sorularınızı cevaplandırayım.
Domainin Reglendiği Firma
Domainlerin regleneceği firma : Network Solutions
Alınan domain Kapanıyormu?
Bir kac soylenti cıkmış ns den alınan alan adları 1 hafta icinde kapanıyor gibisinden boyle bir durum yok siz whois bilgilerinizi duzgun girdiğiniz zaman asla boyle bir sorun ile karşılaşmazsınız cunku bu şekilde cok domain satmışlığım mevcut.
Alan Adımı Nasıl Benim Hesabıma Gondereceksiniz?
Yine Network Solutions firmasını bir ozelliği olan ve bu ozelliği firma ici ucretsiz gercekleştiren alan ad transfer işlemi ile alan adınızı gondereceğim. Bu transfer işlemi sistemin yoğunluğuna gore 2 saat ile 2.5 saat arasında değişir.
Alan Adı hesabımda gorunmuyor Yoksa Alan Alan Adım Gelmedimi?
Boyle bir paniğe duşmeden once tarayıcınızın cerezlerini silin yada tarayıcının gizli pencere ozelliğini kullanarak Network Solutions uzerinizdeki hesaba giriş yaparak alan adını gormeniz mumkun.
Alan Adları Ve Uzantıların Fiyatlandırılması
.com | .net | .org | .info | .biz - 1.90 TL
İletişim Bilgilerim;
Skype Adresim ve Mail Adresim: email protected (skypede 4 tane kişi cıkabilir size zahmet 4 unude eklerseniz kesin olarak bana ulaşabilirsiniz.)
Odeme Yolları;
lMarjinal' Alıntı:
1 adet domain reglenmiştir. Hızlı ve Guvenilir bir arkadaş. Teşekkurler
Genişletmek icin tıkla ...
Vtcam' Alıntı:
Domainlerimi regledi..
Guvenilir bir arkadaş teşekkurler..
onureroglu' Alıntı:
3 adet domain regletildi..