Outlook epostadaki 2. hesabımın numarası eski kaldıgı icin giriş yapamıyorum. Telefon onayı yok diyor. Ben de bunların hicbiri yok dedigim zamanda dogrulama ekranına gidiyor, onları 2 3 kez doldurdum ama eksik bilgi diye geri cevap geldi.

Sonra hesap kurtarma talebiniz hakkında son guncelleme. Diye bir eposta geldi : bundan sonra ne olacak? Bu hesap icin birden fazla başarısız kurtarma girişimi soz konusu olduğu icin, bu aşamada yeni bir hesap acmanızı oneririz. Hesap acmak kolay ve hızlı bir işlemdir; ayrıca, kişilerinizi aktarmanız, facebook'a bağlanmanız, hatta birkac farklı e-posta hesabından ileti almanıza yardımcı olan araclarımız da bulunmaktadır. Diye altında da şifre sıfırlama bilgilerinizi gunceleme diye secenek vardı tıkladım ve bu sefer giriş yapmayı denedigimde numara değiştirme hakkı sundu, değiştirdim, sonra da:

Guvenlik bilgileri değişikliğiniz hala beklemede.

28.11.2018 tarihinde guvenlik bilgilerinizin değiştirilmesi isteğinde bulundunuz.
Mevcut guvenlik bilgisi
36 ile biten telefon numarası
Yeni guvenlik bilgisi
49 ile biten telefon numarası

Guvenlik bilgileriniz 30 gun sonra, 28.12.2018 tarihinde değiştirilecek. Ancak endişelenmeyin, bekleme suresi boyunca microsoft hesabınızda normal şekilde oturum acabilir ve hesabınızı kullanabilirsiniz.

Hesabım 30 gun sonra acılma şansı var mı ?