Bugun bana soz verip odeme yapmayan arkadaşlar, telefonuma cıkmayan, msn ye girmeyen arkadaşlara şu anda o kadar sinirliyim ki elim ayağım titriyor, oruc ağzımla bu işkenceyi bana yaşattıkları icin ayrıca teşekkur ediyorum.

Elimden geldiğince.. yureğim yettiğince herkese yardımcı olmaya calıştım.. Her verdiğim sozu iki elim kanda da olsa yapmaya calıştım ve bugun ilk defa verdiğim bir sozu yerine getiremiyorum...

WinstoneBlue kardeşimden aldığım 2 domain icin 750 TL bugun odeyeceğim demiştim ancak odeyemiyorum...

WebFurkan kardeşimden aldığım 1 domain icin 220 TL yarın odeyeceğim demiştim sozunu tutmayan arkadaşlar yuzunden yarının ne olacağını bilmediğim icin yine bir soz tutamama durumu ile karşı karşıyayım...

Sozumu tutamamaktansa butun domainlerimi satmayı yeğlerim...

Elimden geldiğince hep idare ettim... Kredi kartı limitim yetersiz.. eğer ki yetseydi bu 950 lirayı da kkartıyla halleder yine susardım... Ama demek ki sabrım bu kadarmış, bu odeme yapacak arkadaşlardan bazılarını ne kadar idare ettiğimi duysanız şaşarsınız.. Ama bu ovunulecek bişey değil, insanlık hali herşey ters gidebilir diye hep husnu-zan yaptım... Ama benim verdiğim sozu tutmama engel olacak bir durum soz konusu olur ise hicbirşey gozumde olmaz maalesef... Tıpkı şu anda panelimdeki butun domainlerimin gozumde olmadığı gibi...

Umit ve Furkan kardeşim Allah razı olsun... Sure veririz yada satış iptal ederiz sorun olmaz dediler.. Haklarınızı helal edin...

Yine diyorum, idare edebilecek pozisyonda olsaydım yine eder boyle bir konu acmazdım. Ancak bıcak kemiğe dayandı... Kkartıma bu ay 5.000 TL nin 2.500 TL sini odedim.. 2.5 orada var... 950 bu arkadaşlara vardı... 3,450 ... Bana gelecek para da 3.200 TL idi.. ve odenmedi... 2.000 bi yerden - 1.000 bi yerden - 200 bi yerden... benim borcumu karşılıyordu... Ancak ben sadece 950 lirayı dert ettim... Kredi kartı faize girse de bana gunah... Rabbim affetsin... Ancak arkadaşları zor durumda bırakmak kul hakkı...

Allah var... Keder yok... Rabbim sabır versin bana...

O yuzden A dan Z ye butun domainlerim maliyetine cok yakın - maliyetine hatta ve hatta zararına satıştadır.

Hemen AL tek fiyattır, pazarlık payı yoktur. Fiyatlar belirtilmiştir.

Satış insiyatifim dahilinde her an sonlandırılabilir.. Sozumu tutacağım meblağı bulunca belki satışı sonlandırırım, belki de domain işini bırakmama vesile olur bu durum...

İlk teklifi veren kişi domainin sahibi olacaktır... İşyerindeyim şu an davete gideceğim inş. Gece girebilirim , giremeyebilirim. Teklifleri O.M. den değil de konu uzerinden verilmesini rica ediyorum. Karışıklığa mahal vermemek icin...

Listeyi iyi incelemenizi tavsiye ederim... Hakkınızı helal edin, dertlerimle başınızı ağrıttım akşam akşam... Hayırlı iftarlar...

Dolar Kuru : 1,5 TL dir...
Odeme : Garanti Bankası Eft / Havale dir...

MULTİTOPİKTİR...

Domainler şu dakika itibariyle satıştan cekilmiştir... Konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Hakkınızı helal edin.. başınızı ağrıttım...