Windows 10 ISO dosyasını indirmeye calıştığımızda Windows kullandığımız icin siteye girince bize Windows Medya Oluşturma Aracı'nı indirmemize izin veriyor, ISO indirtmiyor. Linkin aslı Kod:Panoya kopyala
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

şeklinde fakat Windows kullanıyorsanız linke girince sondaki ISO otomatik olarak siliniyor ve tekrar Windows Medya Oluşturma Aracı'na atıyor. Aşağıdaki işlemlerle direkt olarak ISO dosyasını indirme sayfasına erişebilirsiniz. Her ISO indirme sitesine giriş yapıldığında 24 saat gecerli linkler verildiği icin direkt olarak indirme linklerini buraya atmam mantıksız olur, o yuzden atmıyorum.

Tarayıcınızın sağ ustundeki uc noktaya/cizgiye tıklayın. Diğer Araclar > Geliştirici Araclar'a tıklayın. (Kısayol CTRL + Shift + I)

Daha sonra acılan panelin sağ ustundeki 3 noktaya tıklayıp Diğer Araclar > Ağ Koşulları'na tıklayın.

Panelin en altında Ağ Koşulları icin yeni, kucuk bir yer acılacak. Kullanıcı aracısı tikini kaldırın, hemen altında tarayıcının istemcisi yazıyor. Ona tıklayıp istemcisi Windows olmayan bir kategoriden secim yapın. Mesela ben Chrome OS'ta Chrome tarayıcıyı sectim.

Ve konsolu, o actığımız paneli kapatmadan sayfayı yenileyin. ISO dosyasının indirme linki onunuzde:

Kaynak: Windows 10 ISO Nasıl İndirilir?