Oncelikle herkese merhaba, ben kucukken 2017 yılında bir Gmail hesabı kurmuştum. Ben bu hesabı 2019'un sonlarına doğru kullanmayı tamamen bıraktım. Ancak o hesabıma bağlı Discord hesabım, bir suru YouTube videom, YouTube yorumlarım, facebooğum vs. vardı. Ben de bunları tekrardan gormek istiyorum. Ancak hesabı yaklaşık 4 yıldır kullanmadığım icin şifresini hicbir şekilde hatırlamıyorum. Hesabı kurtarayim dedim, insan olduğumu doğruladım. Ardından telefonumu istedi ancak Google, bu hesaba bağlı telefon numaramın son 2 hanesinin 99 olduğunu soyledi ancak benim oyle bir telefonum dahi yoktu. Bir de telefonu ABD'ye bağlı olarak gosteriyordu. Her neyse maille kurtarayim dedim, Outlook hesabimi girdim ve kod geldi. Kodu girdim ardından Google "48 saat icinde size hesap kurtarma bağlantısı gondereceğiz" diye bir mesaj verdi. 48 saat bekledim, ardından ise Google'dan ret cevabı aldım. (Bu arada telefon numarasının son 2 hanesi sorununu onceden de yaşamıştım, hesaba girdiğimde ise oyle bir telefon yoktu, normal kendi telefonumun numarası vardı). Sizce ne yapmalıyım? Teşekkurler.