ARKA SIRADAKİLERDE KRİZ BUYUYOR...
İbo, Sibel’in evine gelmiş, Sibel’i evde bulamayınca meraktan deliye donmuştur. Diğer yanda Zehra butun gece dışarda olduğunu Dayısı Kemal’den saklar. Ertesi sabah Zehra ve Sibel’i kahvaltıya goturen Kemal Zehra’da bir değişiklik fark eder.
Buket artık Oktay’ın kendisini seveceğinden umidi keser ve Amerika’ya ailesinin yanına taşınmaya karar verir. Oktay ise cetenin yokluğuyla yalnızlığı iyiden iyiye hissetmeye başlamıştır. Son zamanlarda Gamze’nin Saffet’le mutluluğuna tanık olması, arkadaşlarıyla arasından yaşanan gerginlikler Oktay’ı yormuştur. Yakınında olan tek kişi Buket’in de onu bırakıp gideceğini oğrenince uzulur. Oktay Buket’i kalmaya ikna etmek icin elinden geleni yapar.
Kerem ise Buket’e olan kini ve intikam duygusu yuzunden Oktay ve arkadaşlarının hayatını mahvetmeye kararlıdır. Planının daha hızlı işlemesi icin Tamer’e yeni direktifler verirken, Tamer Ozge’ye adım adım yaklaşıyordur.
Kemal, dershaneye gidemeyen oğrenciler icin okulda etud kurma planını Hulusi’ye anlatır. Zafer inatla etud işinin Buyuk Zafer oğrencileri icin etkili olamayacağını savunurken; Arka Sıradakiler ve diğer oğrenciler, oğretmenler gunu icin oğretmenlerine buyuk bir surpriz hazırlar.
Bu arada okul başkanlığı secimleri icin Memo ve Pamuk rakip olmuşlardır. Kampanya yapmak ve secmen kazanmak icin masraftan kacınmayan Memo’dan Saffet yardım elini esirgemezken, Pamuk caresizdir.
Ali’nin Barış uzerindeki şupheleri yoğunlaşmıştır. Barış’ın elinde surekli aynı defteri goren Ali, bu defterin Mavi Sakal’la bağlantısı olduğu sonucuna varır. Barış ise tedirgindir. Defterinde yazdıklarına Ali ya da başkabirinin ulaşmasından, Mavi Sakal’ın kendisi olduğunun anlaşılmasından korkuyordur. Barış son derece temkinli hareket ederken Ali Barış’ın sakladığı sırrı ortaya cıkarma konusunda kararlıdır.
Ote yandan Barış romanı icin yeni bir fikir bulmaya calışıyordur. Tıkandığını ve artık yazamadığını duşunduğu sırada bir akşam, ders calışmak bahanesiyle herkes gittikten sonra okulda kalır. Eda ve ters giden bir şeylerin olacağını hisseden Ali de okula gelir. Eda, Barış ve Ali’den başka kimsenin olmadığı okulda korkunc bir olay yaşanır.
Arka Sıradakiler 52.Bolum Ozeti
Yerli Diziler0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yerli Diziler
- Arka Sıradakiler 52.Bolum Ozeti