Haberin başlığı bu: "Suudi Arabistan ’da Başını Acan Meryem Uzerli ’ye Kırbac Cezası!" Goren de kadına ceza verildi sanacak. Halbuki yok oyle bir şey. Boyle bir ihtimali haber yapan Ak-İt'ten ornek alıp olayı olmuş gibi pazarlamaya calışan, tık avcısı habercilik. Nefret ediyorum bu tur yanıltıcı başlık ile haber yapan sitelerden.
Okunmaz. Net.
Kendilerinden bir acıklama geldi, paylaşıyorum:
Merhaba,
Size Okunur.net adına yazıyorum. Forumda yazmış olduğunuz yazıyı gordukten sonra şunu belirtmek isteriz ki Clickbait Habercilik yapan bir icerik sitesi değiliz ve acıkcası bizi uzdu bu yorumlarınız. Editorlerimizin gozunden kacmış talihsiz bir icerik uzerinden ağır ithamlar kullanarak bizi Ak-it gibi gazetecilik yapanlar ile bir tutmanız hic doğru değil. Biz bu iceriği kaldırdık cunlu hic bir zaman Clickbait yapacak olan bir site değiliz. Talihsizce editorlerimizin gozunden kacırdığı icerik olabilir ama bunlar hemen duzeltiyor bilmenizi isterim.
Genişletmek icin tıkla...
Bunun uzerine başlığı guncelliyorum. Lakin yine de edittorleriniz ya da onu kontrol eden merci işini daha iyi yapmalı.