Mukemmel bir site.
Bu sistem sorf yapmak uzerine kurulmuştur. Sorf yapmayı sevenler icin cok iyi bir iş imkanı sağlamaktadır. Eğer boş vaktinizde sorf yapmayı seviyorsanız, bu sisteme dahil olarak sorf yaparken para kazanabilirsiniz.Sorf yaptıkca kredi kazanıyorsunuz. Ayrıca kazandığınız kredileri değişik şekillerde istediğiniz gibi kullanabilmeniz mumkundur.
Oncelikle para kazanmaya başlamadan once bir web sitenizin olması gerekir. Web sitem yok diyorsanız sorun yok, herhangi bir web sitesini ekleyebilirsiniz. Sorf yapabilmemiz icin bir web sitesinin ekli olması gerekir. 1000 tıklama yaptığında hesabınıza 0.30$ gelmektedir. Tıklama yaparken 0.07$, 0.10$, 0.05$, 0.20$, 0.18$ vs 1.00$ bonus vermektedir. Her zaman vermesede devamlı ve kararlı bir bicimde sorf yapmaya devam ederseniz 1.00$ hesabınıza yatar. Arkadaslar 1000 tıklama maksimum 5 ile 6 saat surmektedir. Gunde 2000 tıklama yaparak guzel gelir elde edebilirsiniz. Bu site bilgisayar başında vakit gecirmeyi sevenler icindir diyelim. Gunde 1000 tıklama ile 8 gunde 3$ yapabilirsiniz.
Odeme Yontemleri
Paypal ve Payza'dır.
Minimun Odeme 3$

Kardeşim nasıl para kazanılmaz. Sorf yapmazsan kazanamazsın tabi. Sen istiyorsun 100 tık yapayım adam versin 10 dolar adam enayimi versin o kadar cok. Bu iş hammal sırtında nasıl un cuvalını taşıyorsa ve zorsa bu iş, bu işte onun kadar zor. Ben 3 ayda $30 kazandım. Ve her 7-8 gunde bir 3 dolar bazen 3.50 dolar bazende 5 dolar istiyorum. Şuan hesabımda 179 dolar var. Dunyanın en iyi ptc sitesi.. Bilgisayar başında oturacaksın anladın mı belindeki o acıyı o ağrıyı hissedeceksin işte o zaman kazanırsın.

3 aAylık kazancım kim demiş kazandırmıyor diye.

Her gun 1000 tıklamayı geciyorum. Mesela dun 1490 tıklama yaptım ve 0.60 dolar kazandım. 0.05 dolar ta bonus cıktı.

Tabi bunlar gunduz tıkladılarım gecede devam etsem siz parayı o zaman gorun. gunde 3000 tıklama yapabilirim. bir gunde 0.90 yapar 0.10 da prize verdi diyelim gunde 1 dolar bu kadar basit.