Merhaba Arkadaşlar. Oncelikle şunu belirteyim bende sizin gibi 2-3 yıldır ptc sitelerine meraklıyım ve neobux-probux gibi sitelerden para kazandım fakat cok duşuk miktarlardaydı.Ayrıca gunluk verilen reklam sayısının azlığı ve belirli oluşu da beni ptc sitelerinden soğuttu.
Fakat 1-2 gundur yaptığım araştırmalarda yeni bir şey buldum işin garibi tamamen turk işi olup sayfanın turkce oluşu ve odemeyi banka hesabına-paypala istediğiniz herhangi bir yere yapıyor olması...
Şimdi Size Bu Siteyi tanıtıp nasıl işlediğini anlatacağım umarım işinize yarar.
Surekli gorduğumuz beğene tık retwitle gibi isteklerde bulunan insanlar oluyor.Bu site tamda burda devreye girip sayfasının beğenilmesini isteyen youtube videosunun izlenmesini isteyen twitterda takipci isteyen kişilere bu işi belirli bir ucret karşılığı yapıyor daha doğrusu yaptırıyor.
Burda bu işi yapan bizleriz her yaptığımız aktivite başına(beğen-takip et-abone ol) bize kredi veriyorlar.Burda adminler karışamıyor yani sayfasının beğenilmesini isteyen kac kredi veriyorsa onu alıyoruz.Başımıza cok gelir orneğin ptc sitelerinde referans alırsınız (rented) bunların tıklamaları adminlerin elindedir ya da şansdır. Burda boyle bir durum yok tamamen ne yaparsan onu alıyorsun ayrıca gunluk bir limiti yok bende 2 gundur kayıt oldum ve ilk gun 200 kredi sonraki gun 350 kredi kazandım.
Neden bu kadar kredi miktarı arttı diyorsanız aktivitede ilk uce 100-200-300 kredi fazladan veriyor.ayrıca her gun icin 30 kredi veriyor.
ARTILARI:
PTC SİTELERİNDEN FARKLI OLARAK NE KADAR EMEK O KADAR KREDİ.
HERHANGİ BİR TIKLAMA SINIRI YOK.
ODEMEYİ İSTEDİĞİN HESABA YAPIYOR(PAYPAL DA DAHİL)
BAŞLANGICTA 50 KREDİ VE 0.25 $ VERİYOR.
ALT ODEME LİMİTİ 2 $ Kİ BENDE ŞU AN 0.9$ BİRİKTİ BİLE :msp_biggrin:
ODEME GARANTİSİ VAR.
1500 KREDİ=1$ COK AMA COK GUZEL Bİ FİYAT.
SİTENİN ADMİNLERİ TURK DOLAYISIYLA COK SICAKLAR HER TURLU SORUYA CEVAP VERİYORLAR.
CANLI DESTEK AKTİF AKLINIZA TAKILAN BİR SORUYU HEMEN SORABİLİYORSUNUZ.
CANLI DESTEK DE KARŞINIZA MrDavid-MissSarah FELAN GELMİYOR. MESALA BANA AZ ONCE SELDA DİĞER BİR SORUMDA UFUK :msp_biggrin::msp_biggrin:
EKSİLERİ
SİTE DAHA YENİ OLDUĞUNDAN ŞU AN İCİN GUNLUK 500 KREDİ FELAN KAZANIYORUZ.
SİTEDE BAZI YERLERDE REKLAMLAR VAR.
NOT: SİTEYE UYE OLUNCA SİZDE GORECEKSİNİZ BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI MUHTAR ADAYLARI ACAYİP KREDİ VERİYORLAR SECİMDE YAKLAŞIYOR ACAYİP KAZANIYORUM:msp_biggrin:
BU ARA BENDE DE OLDUĞU GİBİ SİZDE DE EMİNİN ŞU DUŞUNCE OLACAKTIR YA ABUK SABUK SAYFALARI BEĞENDİRİYORLARSA FELAN GİBİ.
KESİNLİKLE FİLTREDEN GECİYOR VE SİZDE BENİM GİBİ YENİ BİR FACEBOOK UYELİĞİ ACIP BU İŞİ YAPIN.
CUNKU ONLAR İCİN ONEMLİ OLAN SAYFAYI KİMİN DEĞL KAC KİŞİNİN BEĞENDİĞİ...
TUM SORULARINIZA ACIĞIM ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLACAĞIM OLMADI ADMİNE SORUP SİZE GERİ DONERİM:msp_biggrin:
ODEME KANITI İSTERSENİZ BENDE YOK 2 GUNDUR UYEYİM FAKAT HEM SİTEDE HEMDE BAŞKA WEB SİTELERİNDE ODEME ALANLAR KOYMUŞ FOTOĞRAFLARI.
AŞAĞIYA LİNKİ VERİYORUM REFARANSLI LİNKTEN UYE OLURSANIZ SEVİNİRİM BANA HER BİR REFERANS İCİN 20 KREDİ GELİYOR O KREDİYİ SİZE TRANSFER EDECEĞİM...
REFERANSSIZ UYE OLURSANIZDA CANINIZ SAĞ OLSUN...
HTML:
http://socialtakipci.com/?ref=1416
SORULARINIZI VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILAR...
KONU GUNCEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
GUNCEL
SAYIN EL SAATİ KAYIT OLDUĞUNUZ İCİN TEŞEKKURLER HESABINIZA 20 KREDİ YUKLENMİŞTİR..ŞİMDİDEN BOL KAZANCLAR...